Søk
WONDERBOOM 2

Resultat

WONDERBOOM 2

Er du på jakt etter en ny trådløs høyttaler? I sommer har 200 testpiloter digget musikk og lyttet til podcaster og lydbøker med WONDERBOOM™2 fra Ultimate Ears. Nedenfor kan du lese omtalene deres.

 • 97% av 200 testpiloter anbefaler WONDERBOOM 2
 • Produkt WONDERBOOM 2
 • Oppdragsgiver Ultimate Ears
 • Ordinær pris 999 NOK
 • Din pris 499 NOK
 • Antall testpiloter 200
 • Antall søkere 4 207
 • Testperiode Jun - sep 2019

Testen er gjennomført av Smartson. Oppdraget har vært å kjøpe produktene og dele opplevelsene via videoer på en felles testpilotblogg og i egne sosiale kanaler. Etter testen ble produktene evaluert via et skjema og fikk en anbefalingsfaktor. Bilder, videoer og innhold som deles i testperioden, kan også bli delt med Ultimate Ears for bruk i digitale kanaler og på annonsesteder.

Dette synes testpilotene - WONDERBOOM 2

Det er en positiv gjeng med testpiloter som deler sine opplevelser med WONDERBOOM™2 fra Ultimate Ears. Mange synes at høyttaleren gir god og klar lyd, selv om den er så liten. Noen nevner imidlertid at bassen kunne være litt bedre. Designen til høyttaleren med den lille remmen får bra rosende ord fra testpilotene. At den dessuten er vanntett, får testpilotene til å gi den tommelen opp. Høyttaleren har både fått stå ute i regnet og vært i badebassenget, og den har klart det utmerket. Flere av testpilotene synes også at det er veldig bra at den er støtbestandig. De testpilotene som velger å ikke anbefale høyttaleren, synes at lyden ikke er god nok, og at det finnes bedre alternativer i markedet.

WONDERBOOM 2 image 1 WONDERBOOM 2 image 2 WONDERBOOM 2 image 3

97 % anbefaler (138 testpiloter)

avatar

Jeg hadde ingen anelse om at noe så lite, lett og kompakt kunne lage så BRA lyd! Det er jo helt vanvittig hva den råtassen lirer av seg- også så fyldig og fin lyd! I tillegg ser den bra ut også :)

Torbjørn Høstmark Borge
avatar

Fantastisk lyd samtidig som den er liten og nett og enkel å ta med seg. Den er også vanntett og best av alt den flyter.

Liv Solli
avatar

Fordi det har en veldig god lyd. Kan brukes lenge før det må lades. Og at den er vanntett. Har vært med på turer og brukt ute og inne. Utsatt for vann under bading g,regn og dugg, like god.

Aud-Marit Haugsdal

3 % anbefaler ikke (4 testpiloter)

avatar

Synes ikke lyden bærer bra nok ute. Inne er den helt fin. Praktisk at den er vanntett. Litt for dårlig lyd til å spille rock. Høre på podcast uten musikk er greit. Enkel å koble til.

Anita Schøyen Landsrød
avatar

Laderen funker dårlig.

Tina Johansen

Fra sosiale medier

Hilsen fra Ultimate Ears

WONDERBOOM 2 Ultimate Ears

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 har overraskende kraftig lyd og kommer med den nye funksjonen Outdoor Boost. Har 13 timers batteritid, er vanntett, støvtett og flyter. Koble sammen to WONDERBOOM 2-høyttalere for å få enda høyere lyd på festen eller nyt ekte stereolyd – inne eller ute – bokstavelig talt hvor som helst.

 • 13 timer batteritid
 • 360° lyd med ute-modus for enda bedre lyd utendørs
 • Vanntett + støvsikker + flyter
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird