Søk
Samsung vaskemaskin 11 kg

Testes nå

Samsung vaskemaskin 11 kg

Hele 20 testfamilier i Norden tester nå en ny vaskemaskin med kapasitet på 11 kg fra Samsung. Hvordan møter den behovene til moderne familier som er bevisste på energiforbruket sitt og som verdsetter en rask og effektiv vaskeprosess? Testpiloter fikk muligheten til å kjøpe vaskemaskinen til prisen som er oppgitt nedenfor, i bytte for ærlige meninger og anmeldelser.

  • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
  • Oppdragsgiver Samsung Norden
  • Ordinær pris 13 240 NOK
  • Din pris 6 620 NOK
  • Antall testpiloter 20
  • Antall søkere 998

Testen er utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden og testpilotene kan kjøpe produktet til ovennevnte pris. Oppdraget er å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testnettsteder.

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung washing machine 2024

Vi gleder oss til å høre fra dere om hvordan den nye vaskemaskinen vår kan gjøre vaskedagene deres både enklere og mer energieffektive. Den nye modellen vår er laget for å gi en mer effektiv og stille vaskeopplevelse.

  • AI EcoBubble™ – Minsker strømforbruket med opptil 70 %* og garanterer samtidig effektiv vask ved temperaturer helt ned til 15° C, noe som beskytter klærne.
  • AI Wash – Takket være avanserte sensorer tilpasses vaskeprosessen automatisk** avhengig av hvor mye klærne veier, og hvor skitne de er. Det optimerer vann- og vaskemiddelforbruket og gir et best mulig vaskeresultat.
  • SpaceMax™ – Takket være denne teknologien kan du vaske store mengder skittentøy samtidig (opptil 11 kg) uten å behøve en større maskin. Dette gjør vaskemaskinen til en perfekt løsning for familier som trenger effektivitet og god kapasitet ved klesvask.


*Prosentverdiene bygger på en test der man sammenlignet to vaskemaskiner med ulike vaskeprogram:
1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøy og programmet «Wash Load, Super Eco Wash cold» med EcoBubble; og
2. Vaskemaskinen Samsung WF0702WKU med programmet «Cotton 40°C» uten EcoBubble.
Enkeltresultater kan variere. Testet i henhold til IEC 60456-2010.
**Basert på en algoritme utarbeidet av en AI. Faktisk resultat kan variere avhengig av bruk.

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester