Søk
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Testes nå

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Vil du ha en ny type storskjermopplevelse, akkurat når det passer deg? Akkurat nå tester 100 testpiloter Samsung The Freestyle, en portabel selvjusterende projektor med full HD, innebygde høyttalere og Smart-TV-muligheter. Testpilotene har kjøpt projektoren til redusert testpilotpris mot å gi ærlige omtaler.

  • Produkt Samsung The Freestyle 2nd Gen
  • Oppdragsgiver Samsung Norden
  • Ordinær pris 9 990 NOK
  • Din pris 4 995 NOK
  • Antall testpiloter 100

Til denne testen velges testpilotene ut løpende.

Testen utføres av Smartson på vegne av Samsung Nordic, og testpiloter får kjøpe produktet til redusert pris. Oppdraget er å evaluere og dele erfaringer gjennom Smartson og Samsung.

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung The Freestyle

Det er en glede å få presentere Samsung The Freestyle 2nd Gen. Opplev film, underholdning og apper på storskjerm med Samsungs Smart-projektor. Ta den med på ferie, på hytta eller til venner, og se film i opptil 100 tommer uansett hvor du er. Og hvis du har en ekstra The Freestyle 2nd Gen, kan du kombinere de to for å få en enda større filmopplevelse på opptil 160 tommer.

  • Innholdet du liker best – hvor du vil. Se filmer på senga, se en matlagingsvideo på kjøkkenveggen, eller ta Smart-TV-opplevelsen med på fest eller på tur. The Freestyle 2nd Gen gjør at du kan projisere film og underholdning på nesten alle flate overflater, slik at du får tilgang til storskjermunderholdning flere steder enn noensinne.
  • Øyeblikkelig oppstart – du slipper å bruke mange minutter på å få riktig bilde. Takket være automatisk fokus, optimaliseres bildet på bare ett sekund.
  • Smart-TV-opplevelse – koble The Freestyle 2nd Gen til et trådløst nettverk, så får du tilgang til alt av apper og strømmetjenester rett på projektoren.Smart Start-tilbudet fra Samsung Norge

Med en Smart-TV fra Samsung er det bare å trykke på en knapp for å få tilgang til mengder med underholdning. Under innkjøringsperioden er strømming av utvalgte spill, serier og filmer fra ledende tjenester inkludert på den nye Samsung-TV-en din.