Søk
Samsung Jet Bot

Testes nå

Samsung Jet Bot

Med robotstøvsugeren Samsung Jet Bot og SmartThings-appen kan du bruke telefonen til å styre støvsugingen også når du ikke er hjemme. Angi fokusområder og forbudte soner, og følg med på roboten i sanntid. Følg med når 80 testpiloter i Sverige, Norge, Danmark og Finland tester robotstøvsugeren. Testpiloter fikk kjøpe Jet Bot robotstøvsuger til nedsatt pris og gi en vurdering av opplevelsen hos Samsung og på nettstedene til utvalgte samarbeidspartnere.

  • Produkt Samsung Jet Bot
  • Oppdragsgiver Samsung
  • Antall testpiloter 80

Anslått anbefalt pris er NOK 5490. Pris for testpiloter er NOK 2745 (50 % avslag på utvalgt Jet Bot). Det å utføre testoppdraget fullstendig er en forutsetning for å få kjøpe produktet til redusert pris.

Testen utføres av Smartson på vegne av Samsung, og testpilotene får kjøpe en utvalgt Samsung Jet Bot til nedsatt pris. Oppgaven er å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Smartson og utvalgte nettsteder med anmeldelser.

Hilsen fra Samsung

Samsung Jet bot

Så hyggelig at du vil teste Samsung Jet robotstøvsuger. Teknisk utvikling bør gjøre livet bedre, enklere og morsommere. Derfor ligger Samsung i forkant med innovative produkter som er smarte og mer praktiske, tidsbesparende og trygge.

  • LiDAR Sensor – rengjør hjemme grundigere og mer effektivt, siden teknologien måler omgivelsene riktig og optimaliserer ruten.
  • Live Cleaning Report – en oppdatert Wi-Fi-kontroll som lar deg følge med på Jet Bot når og hvor du vil.
  • Digital Inverter Motor – avansert teknologi som rengjør alle gulv effektivt.
Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Flere tester fra Samsung

Flere tester