Søk
Samsung Bespoke Jet AI

Resultat

Samsung Bespoke Jet AI

Bespoke Jet™ AI fra Samsung har gjennomgått grundige tester i Norden, der hele 72 testpiloter nå har anmeldt produktet. Men hvordan skjedde det? Testpilotene ble invitert til å kjøpe produktet til en unik testpilotpris, bruke støvsugeren i sine egne hjem og dele sine ærlige meninger om produktet med familie og venner. I løpet av testperioden vurderte de nøye støvsugerens design, ytelse og funksjoner. Hele 94% av testpilotene valgte å anbefale produktet til sine venner etter avsluttet test. Les deres anmeldelser nedenfor og på samsung.no.

 • 94% av 72 testpiloter anbefaler Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Produkt Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Ordinær pris 13 990 NOK
 • Din pris 6 995 NOK
 • Antall testpiloter 72
 • Antall søkere 2 160
 • Testperiode august 2023

Testen ble gjennomført av Smartson på vegne av Samsung Norden, der testpilotene fikk muligheten til å kjøpe produktet til redusert pris. Oppgaven var å evaluere og dele erfaringene sine via Smartson og Samsung.

Dette synes testpilotene - Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA

Oppsummert mener testpilotene at Samsung Bespoke Jet AI er en effektiv og intelligent støvsuger med mange fordeler. Den imponerer med sin kraftige, tilpasningsdyktige sugekraft og lange batteritid, samt praktiske funksjoner som selvrensestasjonen. Mange brukere fremhever brukervennligheten og evnen til å manøvrere enkelt på ulike overflater. På den annen side peker noen på at prisen oppfattes som høy, og det er noe kritikk knyttet til vekten. Det er også ønsker om forbedrede tilbehør for å nå vanskelig tilgjengelige områder og en bredere børste for parkettgulv.

Samsung Bespoke Jet AI - 1 Samsung Bespoke Jet AI - 2 Samsung Bespoke Jet AI - 3

94 % anbefaler (68 testpiloter)

avatar
Den tømmer støvet over i en pose selv så man slipper å stå å riste det ut av en beholder og puste inn allt støvet. Den sparer strøm ved å tilpasse seg underlaget og den ser meget bra ut!
Carina Pedersen
avatar
En støvsuger med virkelig høy ytelse og lett i bruk. Beste støvsuger jeg har hatt og tar denne frem før robotstøvsugeren hvis jeg vil ha jobben skikkelig gjort. 5 stjerner.
Terje Dragly
avatar
Samsung Bespoke Jet AI leverer på de aller viktigste parameterne: nemlig sugekraft og batteritid. I tillegg har den en velfungerende rengjøringsstasjon som gjør tømmingen av støvkammeret enkelt.
Nicolay Løvlien

6 % anbefaler ikke (4 testpiloter)

avatar
Velutformet produkt med god sugeevne og utmerket batteritid. De altfor smale munnstykkene gir unødvendig trekk over gulvet. Basestasjonen lager høy støy når støvsugeren settes til lading og tømming, og den inneholder en pose som må byttes. Produktet er altfor dyrt i forhold til konkurrentene.
Pål Warnbrant
avatar
Jeg synes den var helt ok som et supplement, men prisen gjør at den ikke er verdt å anbefale til en venn.
Alexander Jaballah
avatar
Forholdet mellom pris og kvalitet er ikke balansert.
Sanna Hiltunen

Hilsen fra Samsung Norden

Opplev effektiv rengjøring med ekstrem sugekraft. AI Cleaning Mode registrerer og identifiserer motstanden i luftgjennomstrømningen og underlaget for å automatisk optimalisere innstillinger som sugekraft og børstehastighet. Takket være den justerbare sugekraften kan batteriet vare opptil 14 % lenger – inntil 100 minutter.

 • Opptil 280 W sugekraft
 • AI Cleaning Mode
 • Oppdatert Clean Station

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester