Søk
Beauty Panel 2024

Testes nå

Beauty Panel 2024

Akkurat nå tester deltakerne i vårt Beauty Panel en rekke ulike produkter innen sminke, hudpleie og duft. Deres viktige oppgave er å evaluere og skrive detaljerte anmeldelser for å dele sin erfaring og hjelpe andre forbrukere med å finne riktige produkter.

  • Produkt Beauty Box
  • Oppdragsgiver Smartson

Som en del av Beauty Panel vil din rolle være å teste produkter kostnadsfritt og gi ærlige anmeldelser på eksterne plattformer. Vær oppmerksom på at som medlem av Beauty Panel er det ingen garanti for at du vil bli valgt for å teste produkter. Produktene velges nøye ut og tilpasses spesifikt for deg. Basert på svarene dine vil vi matche produkter til deg i en samlet pakke satt sammen spesifikt etter dine preferanser. Antallet produkter kan variere, vanligvis fra 2 til 5 produkter i hver pakke. Når utvelgelsen er gjort, og hvis du blir valgt, vil vi sende pakken til den adressen du har oppgitt.

Produktbeskrivelser og spesifikasjoner vil deles med deg når du har mottatt en bekreftelse via e-post. Når du har fått pakken og testet produktene i løpet av noen uker, er det på tide å gi dine ærlige anmeldelser på eksterne nettsteder, som du vil få lenker til i en velkomst-e-post.

Beauty Panel 2023

Vi ser frem til å følge dine anmeldelser og ta del i dine meninger. Velkommen til et fellesskap der skjønnhet og dine meninger står i sentrum!

  • Få tilgang til et utvalg av produkter innen sminke, hudpleie og duft fra merker som Valentino, Lancôme, YSL, Giorgio Armani og IT Cosmetics.
  • Få muligheten til å teste og dele dine meninger om produkter som er skreddersydd for deg.
  • Hjelp andre med å velge riktige produkter ved å dele dine verdifulle meninger.