Søk
Zhiyun Smooth 4

Resultat

Zhiyun Smooth 4

Nå har 100 testpiloter i Norden fått muligheten til å ta amatørfilmingen til et nytt nivå. De har testet og vurdert Zhiyun Smooth 4 etter å ha kjøpt denne gimbalen til halv pris. Les hva testpilotene synes om bruk, proffølelse samt hvor rystelsesfri filming produktet skaper.
  • 96% av 69 testpiloter anbefaler Zhiyun Smooth 4

Fra sosiale medier

Hilsen fra Focus Nordic

Zhiyun Smooth 4 forvandler mobiltelefonen til et profesjonelt videokamera og hjelper deg med å skape stødige og jevne innspillinger i alle ulike situasjoner. En spesiell glidebryter på kontrollpanelet og en utløserknapp gjør at det er enkelt å bytte mellom ulike stabiliseringsmodi. Dessuten har den et stort og brukervennlig kontrollhjul som kan brukes til følgefokus, nøyaktig manuell fokusering og myk zoom. Ved å spinne hjulet når du filmer samtidig som du går nærmere eller lengre unna motivet kan du skape en såkalt Dolly Zoom-effekt, også kalt Vertigo Shot. En dramatisk kamerabevegelse som brukes i mange kjente Hollywood-filmer! 

Til slutt: takket være den innebygde AI-teknologien kan Zhiyun Smooth 4 tilby avansert motivfølging og ulike typer time-lapse-modi som til sammen hjelper deg med å fange hvert eneste minneverdige øyeblikk!

  • Lett og solid
  • 12 timers batteritid og USB-C-lading
  • Direkteknapper for umiddelbar kontroll
Per Skog, Markedssjef, Focus Nordic
Per Skog

Markedssjef, Focus Nordic