Søk
Yamaha hodetelefoner

Resultat

Yamaha hodetelefoner

Denne våren har utvalgte testpiloter prøvd to ulike modeller av hodetelefoner fra Yamaha: In Ear TW-E3B og Over Ear YHE-700A. Nedenfor kan du lese hva de synes.

 • Yamaha hodetelefoner Yamaha YH-E700A 92% av 110 testpiloter anbefaler Yamaha hodetelefoner Yamaha YH-E700A
  Yamaha YH-E700A
 • Yamaha ørepropper Yamaha TW-E3B 76% av 129 testpiloter anbefaler Yamaha ørepropper Yamaha TW-E3B
  Yamaha TW-E3B
 • Produkt Yamaha hodetelefoner
 • Oppdragsgiver Yamaha
 • Antall testpiloter 129
 • Antall søkere 457
 • Testperiode Apr 2022

Yamaha YH-E700A

 • Ordinær pris 3 490 NOK
 • Din pris 1 745 NOK
 • Antall testpiloter 110

Yamaha TW-E3B

 • Ordinær pris 990 NOK
 • Din pris 495 NOK
 • Antall testpiloter 129

Testen er utført av Smartson på vegne av Yamaha, og testpilotene får kjøpe produktene til redusert pris. Oppdraget er å skrive anmeldelser og vurdere via Smartson.

Dette synes testpilotene - Yamaha YH-E700A

De fleste testpilotene gir tommelen opp til disse hodetelefonene og synes de er pene og komfortable og gir veldig god lyd. Funksjonen for støykansellering har blitt brukt flittig av testpilotene, som mener at den fungerer veldig bra. Enkelte nevner at hodetelefonene føles store, og de som velger å ikke anbefale hodetelefonene, mener at prisen er for høy.

92 % anbefaler (101 testpiloter)

avatar
Fantastisk lyd!!! Dette er nesten som ekslusive Stax hodetelefoner. Men finish er for svak, vekt er høy, og de klemmer en god del.
Bent Are Fikse
avatar
Meget fornøyd med disse. Det tok bare noen sekunder fra jeg åpnet esken til de var koblet opp mot telefonen. Suveren lyd og det samme var lyddempingen. Enkel i bruk, veldig god batteritid.
Bjørn Burås
avatar
Jeg ble veldig positivt overrasket over disse. De er fine og se på, de er lette på hodet, også etter å hatt de på lenge. Lydbildet er stort og åpent, samtidig som bassen er tett og fin. Anbefales!
Øyvind Solstad

8 % anbefaler ikke (9 testpiloter)

avatar
Jeg bruker Teams på pc og har stadig problemer med at headsettet ikke vil koble meg opp. Det er faktisk oftere at de svikter enn at de fungerer.
Jan Øyvind Møyland
avatar
Absolutt god lyd men det er mye å ønske med tanke på passform og ANC. I prisklassen som disse slukene er i akkurat nå, tror jeg det er flere andre sluk som er rimeligere.
Ragnar Åström
avatar
Ok lyd men veldig tung å ha på hodet. Det er vanskelig å snakke i telefon med dem når du ikke kan høre deg selv og dermed skrike i samtalen. Testet dem på jobb da jeg bruker headset når jeg har samtaler. Måtte legge headsettet diagonalt over det ene øret for å kunne ringe.
Britt Blomberg

Dette synes testpilotene - Yamaha TW-E3B

Mange av testpilotene mener at hodetelefonene fungerer bra og har god batteritid. Flere mener imidlertid at passformen ikke er god, da hodetelefonene kan ramle ut av ørene når man er aktiv. Til sin prisklasse mener mange at lyden er bra og at hodetelefonene har fint design. De som velger å ikke anbefale hodetelefonene, mener at lyd og passform er de største bakdelene.

76 % anbefaler (98 testpiloter)

avatar
Lette og bra batteri tid, bra lyd, kanskje litt slank i bassen. For den prisen er de ett godt kjøp.
Per Arne Narten
avatar
Anbefaler hodetelefonene, bra passform, sitter godt og trygg. Støyskjerming og lyden er veldig bra, selv om den ikke har aktiv støydemping. Mikrofonen til å bruke mot mobilen er også suveren.
Oliver Herzke
avatar
God lyd, lett å bruke, sitter godt i øret, lang batteritid.
Silje Fjellseth

24 % anbefaler ikke (31 testpiloter)

avatar
For dårlig kobling mot iPhone, og for dårlig lydkvalitet på samtalene. Fungerer bra under avspilling av musikk og video, men det er tross alt ofte en telefon disse er koblet til.
Tom Sigurdsen
avatar
Føler at øretelefonene sitter litt løst og det hjelper ikle å bruke noen av de andre tuttene. Konstant følelse av de kommer til å falle ut.
Martine Haakanes
avatar
Lyden forsvinner når jeg bruker det. Det er den tilpassende lyden, men det fungerer dårlig. Ingen god i det. Har hørt med billigere headsett bedre lyd.
Alexander Berg

Hilsen fra Yamaha

Yamaha Hörlurar

Benytt anledningen til å teste True Wireless-hodetelefonene In Ear TW-E3B eller Over Ear YHE-700A fra Yamaha. Vi vil at du skal komme nærmere artisten og oppleve True Sound. Yamaha har også laget Listening Care for å unngå skade på hørselen når du lytter på høyt volum. Er det mye støy fra omgivelsene, blir man ofte tvunget til å øke volumet for å høre alle detaljene i musikken, noe som på sikt kan skade hørselen. For å bøte på dette hjelper Listening Care med å justere lyden automatisk, slik at du kan høre alle detaljene i musikken uten å måtte øke volumet. Lyttingen din vil være unikt tilpasset deg, musikken din og omgivelsene dine. Tips! Ta en titt på testen av Over Ear YHE-700A på lydogbilde.no.

 • Lang batterilevetid
 • Behagelig med god passform
 • Listening Care justerer lyden slik at du ikke trenger å skru opp volumet manuelt