Søk
WellO2 pusteapparat

Resultat

WellO2 pusteapparat

Plages du av astma, kols, kortpustethet, slim – eller vil du forbedre lungekapasiteten? WellO2 trener lungene og øker muskelkapasiteten slik at du får mer luft og plagene lindres. I denne testen har 75 testpiloter sagt hva de mener og gitt sine anbefalinger.

 • 81% av 75 testpiloter anbefaler WellO2
 • Produkt WellO2
 • Oppdragsgiver WellO2
 • Ordinær pris 2 495 NOK
 • Din pris 1 247 NOK
 • Antall testpiloter 75
 • Antall søkere 144
 • Testperiode Jul 2020

Testen utføres av Smartson på oppdrag av WellO2 til en redusert pris for testpilotene. Oppdraget er å evaluere og dele opplevelser via Smartson og i sosiale medier.

Dette synes testpilotene - WellO2

Testpilotene for WellO2 har gjort sin vurdering. Mange er veldig fornøyde og har fått lettet en ellers vanskelig pust. Blant testpilotene har mange hatt astma, kols, pollenallergi eller kortpustethet, og av disse har 81 % merket en forbedring og blitt kvitt en del av plagene sine. Av disse 75 testpilotene har 10 personer valgt å ikke anbefale WellO2, delvis fordi de ikke kjenner noen forbedring selv etter flere gangers bruk, samt at prisen anses for høy.
.

Well02 well02 well02

81 % anbefaler (61 testpiloter)

avatar
Fint produkt å kunne få lov å teste og kjøpe til redusert pris. Jeg har brukt det et par ganger i uken i 1 måned. Kjenner at det åpner opp i luftveiene og er fornøyd med det.
Aina Gunnerud
avatar
Etter å ha brukt WellO2 en periode føler jeg at jeg har fått bedre oksygen opptak, samtidig som det er lettere å puste. Har også lettere for å få slim opp av lungene når jeg hoster.
Leif Oksnes
avatar
Det har hjulpet meg mye. Jeg har sluttet å snorke og håper på sikt å kunne begynne å jogge igjen, noe som har vært vanskelig på grunn av astma.
LENA KLINGSELL

19 % anbefaler ikke (14 testpiloter)

avatar
Selve produktet ser ut til å være godt bygget, av god kvalitet, men dessverre har det ikke hjulpet meg i det hele tatt.
ANTONIUS KNEVEL
avatar
Det var altfor vanskelig og komplisert å komme i gang med treningen. Instruksjonene var også så vanskelige å forstå.
EWA TEMPELMAN
avatar
Har prøvd godt02 og jeg som har astma trodde det ville være litt bedre, men jeg hadde problemer med å puste om natten.
Linda Jeffman

Fra sosiale medier

Hilsen fra WellO2

WellO2 er for deg som ønsker å forbedre pusten ettersom luftveiene utvides og rengjøres, samtidig som pusteevnen blir trent og kan opprettholdes. WellO2 kombinerer pust med vanndamp og motstand og gir mange brukere med litt redusert pust (f.eks. på grunn av alder, astma, KOLS eller allergi) et bra resultat. Selv for aktive mennesker blir pusteevnen optimalisert, og sangere og andre som bruker stemmen får styrket og pleid stemmen.

 • Kan forbedre svak/nedsatt pusteevne
 • Løser opp slim og reduserer irritasjon
 • Rengjør og beskytter pusteorganene
Patrik Wigelius, Nordic Manager, WellO2
Patrik Wigelius

Nordic Manager, WellO2