Søk
Weber Lumin Compact

Resultat

Weber Lumin Compact

Balkongfest! Weber Lumin Compact er en elektrisk grill som har blitt prøvd av testpiloter i Norden. Med grillens ulike funksjoner kan du grille, røke og dampe maten. Den er laget for å nå høy temperatur og har et kompakt design som sparer plass, for eksempel på balkongen. Les videre hvis du er nysgjerrig på testpilotenes omtaler.

 • 99% av 73 testpiloter anbefaler Weber Lumin Compact
 • Produkt Weber Lumin Compact
 • Oppdragsgiver Weber
 • Ordinær pris 4 999 NOK
 • Din pris 2 500 NOK
 • Antall testpiloter 73
 • Antall søkere 156
 • Testperiode mai 2023

Testen utføres av Smartson på oppdrag fra Weber, og testpilotene får kjøpe produktet til nedsatt pris. Oppgaven er å evaluere og dele erfaringer via Smartson.

Dette synes testpilotene - Weber Lumin Compact

Grillen får skryt for at den er liten, effektiv, praktisk og lett å håndtere. Weber Lumin Compact gir en jevn grilloverflate og har pen design. Dessuten blir den varm rask, resultatet blir bra, og grillen gir rom for å lage mat på ulike måter. Testpilotene mener at grillen er perfekt for tilberedning av en mindre mengde mat på balkonger og små uteplasser. De som velger å ikke anbefale produktet, mener at kvaliteten ikke er god nok.

Weber Lumin 1 Weber Lumin 2 Weber Lumin 3

99 % anbefaler (71 testpiloter)

avatar
God grill, genial, rask og godt resultat. Blir en grill som blir tatt med på tur som gir perfekt resultat. Bra at man også kan bruke den til røyking. Den fungerer bra for 2 eller små familier. Den kan brukes på balkongen eller terrasse der det et trangt og gjerne forbudt med tradisjonelle griller. Fin og se på gode resultater da kan den anbefales.
Arne Fredly
avatar
Det er lett å bruke den, og den passer fint på balkongen. Lett å stue bort når den ikke brukes, og enkel å holde ren.
Joacim Söderberg
avatar
Elsker alle funksjonene som gjør den allsidig. Samtidig som den er ekstremt brukervennlig. Perfekt størrelse og enkel å flytte på.
Beate Lerøy

1 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Produktet holder ikke mål, siden delene ikke tåler varmen, verktøyet har smeltet øverst, det er vanskelig å bevege seg på balkongen når den brukes, og røykeovnen låste seg etter å ha blitt brukt to ganger. Maten blir god, men det er kjedelig at produktet bare kunne brukes to ganger.
Anndao Pilat

Hilsen fra Weber

Med Webers nye elektriske grill blir balkongen eller uteplassen et perfekt sted for å skape minner. Dette er en flerfunksjonsgrill der du både kan grille, røke, dampe og koke. Grillen gir høy varme, er allsidig og gjør det lettere å grille på et høyt nivå også i byen. Den er enkel å rengjøre og oppbevare, og du går aldri tom for kull eller gass. Bare sett i kontakten, så er du klar!

 • Temperaturen kan bli svært høy, over 315 °C
 • Enkel oppbevaring med kompakt og plassbesparende design
 • Holder maten varm i timevis
Weber, , Discover what's possible
Weber

Discover what's possible