Søk
VBreathe Tasman luft- og overflaterenser

Resultat

VBreathe Tasman luft- og overflaterenser

Lider du eller noen nær deg av luftveisproblemer eller overfølsomhet for mugg og bakterier? 12 testpiloter i Sverige og Norge har testet VBreathe Tasman luft- og overflatetrener. Mange opplever at luften føles renere, hosten forsvinner og du sover bedre. Noen reagerer på produktets pris og lydnivå.

 • 83% av 12 testpiloter anbefaler VBreathe Tasman
 • Produkt VBreathe Tasman
 • Oppdragsgiver Witt
 • Ordinær pris 6 499 NOK
 • Din pris 3 250 NOK
 • Antall testpiloter 12
 • Antall søkere 433
 • Testperiode Nov 2021

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Witt. Testpilotene fikk kjøpe produktet til redusert testpilotpris og oppdraget var å evaluere og dele sine erfaringer via Smartson, video, på tredjepartssider og på sosiale medier.

Dette synes testpilotene - VBreathe Tasman

10 av 12 testpiloter vil anbefale vBreathe Tasman til en venn etter å ha fullført testen. Mange opplever at det er lettere å sove med Tasman på rommet, hosten avtar og luften oppleves lettere. Design og app settes pris på, men det er ulike oppfatninger om lyden fra maskinen er forstyrrende. Flere reagerer på prislappen for hovedenheten og påfyll er på høyeste nivå. De som ikke ville anbefale Tasman til en venn kjente ingen større effekt annet enn lukten av oljen eller fikk hodepine.

vBreathe Tasman - 3 vBreathe Tasman - 2 vBreathe Tasman - 1

83 % anbefaler (10 testpiloter)

avatar
Jeg synes luftkvaliteten innendørs har blitt bede, noe som hjelper mye etter som jeg har astma. Den er enkel å bruke og fungerer som den skal. Jeg vil så absolutt anbefale denne til andre.
Anita Larsen
avatar
Veldig god til å rense luften og gir fra seg en lett frisk duft. Enkel i bruk og oppsett. Eneste minus er at den bråker en del.
Thomas Lundvold
avatar
Renser og gir frisk luft, det som er minus er litt støy. Jeg plages med hodepine og må slå av pga det blir slitsomt med lyd for meg.
Anniken Ytterstad

17 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar
Vi merket ingen forskjell i rommene vi brukte vBreathe i, bortsett fra duften av Tee Tree Oil. Vi brukte den hele døgnet, flyttet den mellom V-rom og soverom (Rommene vi var mest i) Synes et produkt som koster så mye burde vært bedre, nå var det mye penger i sjøen. Nye filtre og duftkrus er veldig dyre.
Tommy Holmgren
avatar
Jeg synes ikke produktet er bra. Tre av fem i familien fikk hodepine etter at vi brukte den på et rom. Ladingen fungerte ikke særlig bra og driftstiden per lading føltes fri i en kort periode på ca 35 min.
Fredrik Sjölin

Hilsen fra Witt

VBreathe Tasman luft- og overflaterenser bruker en patentert og aktiv metode for å rense og avgifte inneluft. Luftrenseren kombinerer HEPA-filtre med VActive Gel som sprer naturlig damp i luften for å jage vekk og fjerne skadelige giftstoffer og patogener i luften og på overflater. Teknologien fungerer slik at VActive Gel fordampes i inneluften og dermed sprer mikroskopiske dråper essensielle oljer som svever i luften. Denne dampen holder seg i luften lenge, sprer seg forsiktig og sirkulerer kontinuerlig takket være enhetens vifte. Når den finfordelte dampen flyter i luften, setter den seg fast i luftbårne partikler. Det er disse skadelige luftpartiklene som bærer på mugg, bakterier, dråper og virus.

 • Bekjemper skadelige bakterier og patogener på overflater
 • Anvender en unik, patentert og aktiv tilnærming til det å rense og avgifte den omgivende inneluften
 • Gir en vesentlig reduksjon av luftbårne patogener
Stine Skiffard, Online Specialist, Witt
Stine Skiffard

Online Specialist, Witt