Søk
Uncle Ben's® Express Ris

Resultat

Uncle Ben's® Express Ris

Rask nyhet med en meksikansk touch. Nu har 429 testpiloter provsmakat Uncle Ben’s® Express ris och tillagat massor av olika maträtter. Ta del av testpiloternas smaksopplevelser og middagsinspirasjon!

  • 83% av 429 testpiloter anbefaler Uncle Ben's® Express Rice
  • Produkt Uncle Ben's® Express Rice
  • Oppdragsgiver Uncle Ben´s
  • Ordinær pris 27 NOK
  • Antall testpiloter 429
  • Antall søkere 895
  • Testperiode Sep 2019

Testen gjennomføres av Smartson uten kostnader for testpilotene. Oppgaven er å teste produktene og dele opplevelsene via en felles blogg og i sosiale kanaler, samt fylle ut et evalueringsskjema.

Dette synes testpilotene - Uncle Ben's® Express Rice

Mange av testpilotene synes Uncle Ben's Express ris er et praktisk tilbehør til middagen. Hvis man ikke orker å vente på at risen skal koke, er dette et praktisk alternativ siden den kan tilberedes i mikroovnen på noen minutter. Smaken får tommel opp av størsteparten av testpilotene, siden risen har en mild og god kryddersmak. De som ikke liker den, mener at den ikke smaker noe, eller at ettersmaken av krydderet ikke er god. Konsistensen oppleves som litt kunstig, og risen klumper seg.

Uncle Ben's® Express Ris image 1 Uncle Ben's® Express Ris image 2 Uncle Ben's® Express Ris image 3

83 % anbefaler (356 testpiloter)

avatar

Veldig god ris, og jeg likte forpakningen veldig godt. Enkelt å varme opp i mikro og ikke noe gris.

Hege Samdahl
avatar

Jeg vil anbefale produktet fordi det smaker godt, er lett og lage og er mildt nok så barn kan spise det, men ikke smakløst. Det passer også til mye som: taco, kylling, kjøtt, vegetar og salat.

Nicolai Fjeld
avatar

Jeg er mye ute på tur å lager mat på bål og stormkjøkken. Denne hadde mye smak, ikke vanlig kjedelig ris. Og  jeg som er sulten etter å ha gått langt da er det deilig å få i seg god mat kjapt.

Jeanette Johansen

17 % anbefaler ikke (73 testpiloter)

avatar

Dette var et dårlig produkt. Jeg fulgte instruksene, og kjelen min ble brent. Risen smaker heller ikke godt - smaker ingenting, rar konsistens og smaker hvert fall ikke meksikansk.


Diana Foldal
avatar

Veldig praktiskprodukt, men likte overhode ikke smaken fra krydderet.

Tone Irgens
avatar

Jeg synes at dette var et mindre nødvendig produkt som genererer ganske mye emballasje. Enkelt og lage, men vanskelig og myke opp alle klumpene. Smaken var heller ikke helt for meg.

Hege Midtli

Fra sosiale medier

Hilsen fra Uncle Ben´s

Uncle Ben´s Expres Rice - Mexikanskt ris

Vi vil invitere deg til å prøve nye Uncle Ben’s® Express ris. Med Uncle Ben’s® Express Mexikansk ris lager du raskt og enkelt et godt måltid på bare 2 minutter. Rød paprika og et hint av jalapeno fanger inn smaken av Mexico. Perfekt til både kylling og oksekjøtt, i faijitas eller til fredags-tacoen! Enkelt og smakfullt!

  • Smakfull ris på bare 2 minutter!
  • Enkelt og smakfullt
  • INGEN kunstige fargstoffer, aromer eller konserveringsmidler
Christine Zilmer

Group Brand Manager, Uncle Ben´s