Søk
STIHL iMOW

Resultat

STIHL iMOW

Vil du ha den flotteste gressplenen i nabolaget? Nå har 35 testpiloter rundt om i Norden evaluert robotgressklipperen STIHL iMOW RMI 422 PC og 100% av testpilotene anbefaler den.

  • 100% av 35 testpiloter anbefaler STIHL iMOW
  • Produkt STIHL iMOW
  • Oppdragsgiver STIHL
  • Ordinær pris 18 990 NOK
  • Antall testpiloter 35
  • Antall søkere 419
  • Testperiode Apr - jun 2019

Testen utføres av Smartson. Oppdraget er å teste produktet og dele opplevelser gjennom videoer og omtaler på eksterne nettsider. Etter testen evalueres produktet og får en sammenlagt karakter fra testpilotene som har deltatt i testen. Bilder, videoer og innhold som deles i testperioden kan også bli delt med STIHL for bruk i digitale kanaler og på annonsesteder.

Dette synes testpilotene - STIHL iMOW

Nå har 35 testpiloter rundt om i Norden evaluert robotgressklipperen STIHL iMOW RMI 422 PC i litt over en måned. Alle testpiloter er imponert over ytelsen til robotgressklipperen og 100% velger å anbefale produktet. Den er lett å installere, har solid kvalitet og klipper både effektivt og stille. Verdsatt både av testpiloter og naboer! iMOW klarer også litt mer krevende terreng og sluttresultatet er veldig pent. Appen er brukervennlig, men oppleves som langsom av noen av testpilotene. Eksempel på andre forbedringspunkter er ønsker om mer diskre farge og noen kunne tenke seg at den kan klippe enda nærmer hindre og kanter. Nedenfor kan du lese noen av sitatene fra evalueringen av STIHL iMOW RMI 422 PC.

STIHL iMOW image 1 STIHL iMOW image 2 STIHL iMOW image 3

100 % anbefaler (35 testpiloter)

avatar

Virker som en solid robotgressklipper, samtidig som den er enkel å bruke. Vi har etter min mening en utfordrende hage og synes den håndtere oppgaven på en god måte. Veldig fornøyd!

Kim Ødegård
avatar

Produktet er lett og instalere, og driftsette. Videre er menyene på klipperen enkle og intuitive, og oppsett av klippetider kan gjøres både i fra app og på klipper. Klipperen klipper stille og raskt.

Roger Mekiassen
avatar

Det går fort å installere klipperen. Den er rolig når den klipper. Kan fint sitte å snakke dersom klipperen holder på uten å bli forstyrret. Plenen blir finere når den blir klippet hver dag.

Jarle Fossan Medalen

Hilsen fra STIHL

Takk for at du vil delta som testpilot av vår robotgressklipper iMOW RMI 422 PC. Takket være iMOW får du en perfekt klippet gressplen ettersom den har en ordentlig gressklipperkniv og utfører korte ukebaserte klippinger. Gressplenen skal brukes av deg og ikke roboten.

  • En ordentlig kniv
  • Enkel å installere og bruke
  • Rask klipping med høy sikkerhet
ANNIKA FOLKESSON, Nordisk markedsassistent, STIHL
ANNIKA FOLKESSON

Nordisk markedsassistent, STIHL

Flere tester fra STIHL

Flere tester