Søk
SF Kids

Resultat

SF Kids 2019

Har du et barn som elsker film, serier og lydbøker? Nå har 1449 testpiloter fritt gjennomgått SF Kids i 90 dager, der oppdraget var å prøve ut innholdet i appen og dele omtaler med emneknaggene #sfkids og #smartson. Med frakoblet modus har du tilgang til alt innhold, selv uten Internett-forbindelse. Helt topp for sommerens utflukter. Til slutt valgte 81% av Smartsons testpiloter å anbefale tjenesten.

  • 81% av 1449 testpiloter anbefaler SF Kids 2019
  • Produkt SF Kids 2019
  • Oppdragsgiver SF Kids
  • Ordinær pris 69 NOK / måned
  • Antall testpiloter 1 449
  • Antall søkere 397
  • Testperiode Mai - sep 2019

Testen er gennemført af Smartson uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven var at teste SF Kids uden omkostninger i 90 dage og dele deres oplevelser på sociale kanaler. Efter testen blev tjenesten vurderet via et skema på nettet og fik en score.

 

Dette synes testpilotene - SF Kids 2019

I sommerens løb har børn og forældre vurderet SF Kids, og det er en tilfreds gruppe, der giver en opadvendt tommelfinger! Flere af testpiloterne er meget tilfredse med tjenesten og synes, at der er et stort udvalg af forskellige film, serier og bøger at vælge imellem. Specielt godt er det, at man kan downloade film eller bøger og se dem offline, hvilket er populært blandt dem, der har prøvet tjenesten på rejsen i ferien. Flere af testpiloterne mener, at det tilbudte indhold egner sig bedst til børn i alderen 0 til 7 år. De, der vælger ikke at anbefale denne tjeneste, synes, at udvalget er for smalt, de trives bedre med andre streamingtjenester, og den tekniske del er for besværlig.

SF Kids 2019 image 1 SF Kids 2019 image 2 SF Kids 2019 image 3

81 % anbefaler (1170 testpiloter)

avatar

Mye gøy å se på og greit å kunne laste ned og bruke offline. Skulle gjerne hatt app på tv-en, da hadde det blitt brukt mye mer :-)

Malin Møllen
avatar

Veldig godt egnet for barn på alder med mine. Godt utvalg serier. Noe for en hver!

Veronika Vordal
avatar

Det er en billig tjeneste, og filmene og seriene som er i appen er veldig bra. Det er også bra med app hvor man kan laste ned det man vil se, og det reddet bilferien vår til Danmark i sommer.

Emelie Berg Slangsvold

19 % anbefaler ikke (279 testpiloter)

avatar

Vanskelig navigering for mi på snart 4, der er Netflix enklere. Og mye av film, episoder var på svensk når man forventer norsk.

Linn Cesilie Ness
avatar

Veldig lite av intresse for barnet mitt. Hun fant ingenting hun ville se, så endte hun med netflix.

Alexander Berg
avatar

Eg syns me er dekka av samme program på andre kanalar.

Silje Smådal

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Kids

SF Kids 2019

Med SF Kids kan du gjenoppdage filmer og serier fra din egen barndom samtidig som barna finner nye favoritter. Vi tilbyr alt fra Astrid Lindgrens elskede karakterer til nyere bekjentskaper som Peppa Gris, Brannmann Sam med flere, og innholdet utvides regelmessig! Vi er et spent team som ser frem til å høre hva du synes om tjenesten!

  • Et trygt miljø utformet for barn.
  • Et bredt utvalg av film og serier.
  • Se på offline og på alle enheter.
SF Kids, Vennene på, SF Kids
SF Kids

Vennene på, SF Kids