Søk
SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

Resultat

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

Rundt omkring i Norden har testpiloter evaluert SF Anyitme og Godzilla: King of the Monsters. Hele 91 % anbefaler tjenesten på grunn av fleksibiliteten og utvalget. Mens andre synes at tjenesten har for dårlig utvalg og dermed foretrekker andre tjenester.

  • 92% av 533 testpiloter anbefaler Godzilla: King of the Monsters
  • Produkt Godzilla: King of the Monsters
  • Oppdragsgiver SF Anytime
  • Ordinær pris 169 NOK
  • Antall testpiloter 533
  • Antall søkere 2 668
  • Testperiode Sep 2019

Antall testpiloter: 1000 i Sverige, Finland og Norge. Veil. pris: 169 kroner (kjøpefilm) og 49 kroner (leiefilm).

Testen utføres av Smartson uten omkostninger for testpilotene. Oppdraget er å kjøpe (laste ned og beholde) og strømme filmen Godzilla: King of the Monsters, samle familien til en filmkveld (eller filmfest) og dele meninger om filmen og kjøpefunksjonen. Etter testen evalueres Godzilla via et skjema og får en anbefalingsfaktor.

 

*Hvis du blir utvalgt som testpilot, vil du få: 1 stk. verdikode for kjøpefilm til filmen Godzilla: King of the Monsters og 2 stk. verdikoder for leiefilm etter utført oppdrag.

Dette synes testpilotene - Godzilla: King of the Monsters

Det har vært hjemmekino rundt omkring i Norden! 533 testpiloter i Norge, Sverige og Finland har arrangert herlige kinokvelder hjemme og samtidig evaluert SF Anytime og Godzilla. Mange var positive til tjenesten, og 91 % anbefaler SF Anytime på grunn av fleksibiliteten og det brede utvalget, men fremfor alt fordi filmene var tilgjengelige så raskt etter at de hadde vært vist på kinolerretet. 8 % er ikke enige og mener at utvalget er begrenset, og foretrekker dermed andre strømmetjenester fremfor SF Anytime.

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 3 SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 1 SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 2

92 % anbefaler (488 testpiloter)

avatar

SF Anytime er en flott tjeneste der man kan velge og vrake blant de nyeste filmene. Det er billig å både kjøpe og leie, og filmene man kjøper har man alltid tilgang på fra sin konto.

Stine Smedbakken
avatar

Jeg vil gjerne anbefale sf anytime for de har et stort spekter av gode filmer,er også raskt ute med nye filmer,lett nettside,kunne vært litt rimligere.

Rolf Christensen
avatar

Jeg vil anbefale SF Anytime fordi det er en enkel strømmetjeneste å bruke. Den er ikke for dyr, og de har ett godt utvalg. Også liker jeg menyene!

Torbjørn Wold-Hansen

8 % anbefaler ikke (45 testpiloter)

avatar

Den henger veldig ofte, og kvaliteten er dårlig. Det gjør at filmopplevelsen blir dårlig dessverre.

Maria Gabrielsen
avatar

Har til nå testet 2 filmer, å har vært tull med app og avspilling hele tiden. Man ordner klart til filmkveld som ikke blir som planlagt/forventet.

Trine Jakobsen
avatar

Dårlig bildekvalitet, over komprimert lyd. Streamen låste seg flere anledninger. Ble skuffet over tjenesten, endte med at vi ikke orket å fullføre filmen siden tjenesten var så dårlig.

Kim Ruselåtten

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Anytime

Visste du at SF Anytime har det største utvalget av filmer og TV-serier i Norge? Vi legger til nye filmer hver uke, rett etter at de har blitt vist på kino. Du kan velge mellom å leie eller kjøpe, og du betaler bare for det du vil se. Brukernes meninger betyr alt, og vi synes det er ekstra hyggelig at du vil være med og dele hvordan du opplever tjenesten vår. Her er noe av det vi håper at du vil verdsette:

  • Se de nyeste filmene rett etter at de er vist på kino.
  • Betal bare for det du vil se og slipp abonnement eller bindingstid.
  • Enkel og rask betaling, med verdikode.
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!, Hilsen oss, SF Anytime
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!

Hilsen oss, SF Anytime