Søk
SF Anytime Aladdin

Resultat

SF Anytime Aladdin

Rundt om i Norden har mange familier og venner hatt magiske filmkvelder hjemme med SF Anytime og filmen Aladdin. Testpilotene har sagt sitt, og 92% anbefaler SF Anytime som tjeneste.

  • 92% av 569 testpiloter anbefaler SF Anytime Aladdin
  • Produkt SF Anytime Aladdin
  • Oppdragsgiver SF Anytime
  • Ordinær pris 169 NOK
  • Antall testpiloter 569
  • Antall søkere 4 324
  • Testperiode Sep 2019

Testen gjennomføres av Smartson uten kostnader for testpilotene. Oppdraget går ut på å kjøpe (laste ned og beholde) og streame filmen Aladdin fra 2019, samle familien til filmkos (eller filmfest) og dele meninger om filmen og kjøpefilmfunksjonen.

*Hvis du blir utvalgt som testpilot, får du: 1 stk. verdikode for kjøpefilm til filmen Aladdin og 2 stk. verdikoder for leiefilm etter fullført oppdrag.

Dette synes testpilotene - SF Anytime Aladdin

I høst har familier i hele Norden samlet seg for å se den magiske filmen Aladdin med Will Smith hos SF Anytime. Mange anbefaler tjenesten på grunn av det store utvalget av filmer og serier. I testperioden har mange opplevd appen som enkel og praktisk, men noen har opplevd problemer med Apple TV og skjermdeling. Noe som gjør at appen oppleves som ikke ferdig utviklet De vil ha flere alternativer og enklere overføring fra mobil og datamaskin til TV. De som anbefaler, fremhever konseptet med at du betaler bare for den filmen eller serien du vil se. Og e setter pris på at det ikke kreves noe abonnement.

SF Anytime Aladdin image 1 SF Anytime Aladdin image 2 SF Anytime Aladdin image 3

92 % anbefaler (526 testpiloter)

avatar

SF Anitime har et bredt utvalg nytt og gammelt. Men man må ta en titt, se an relevansen dvs om har alt har for mange streamingsapper med samme utvalg grunnet økonomi. Ingen tekniske problemer

Natalia Slettnes
avatar

SF Anytime er enkel å bruke og når man som i vår familie prater flere språk så kan vi velge det språk i tale og tekst som passer best for stunden. Helt supert!

Zaga Jensen
avatar

Jeg har brukt sf Anytime flere ganger , man finner mange filmer som ikke andre streamingtjenester har. Man kan både leie og kjøpe film for en en lav sum. Veldig fornøyd

Madeleine Mari Björnes

8 % anbefaler ikke (43 testpiloter)

avatar

Vi har Apple TV og jeg fikk ikke til å spille av fra telefonen til den via AirPlay. SF anytime har heller ingen app på Apple TV, hvilket jeg synes er dårlig av en videotjeneste i 2019.

Merete Linneweh
avatar

Ikke funker appen på tvn,ikke funker appen på mobilen å ikke går det an å bruke playstation4 heller.

Trine Jakobsem
avatar

Filmen stoppet hvert 5.minutt, så det ødela litt av filmopplevelsen. Det endte med at vi leide den på T-We istedenfor.

Camilla Böe Nilsen

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Anytime

Visste du at SF Anytime har Sveriges største utvalg av film og TV-serier? Vi legger til nye filmer hver uke, rett etter at de er blitt vist på kino. Du kan velge mellom å leie eller kjøpe, og du betaler bare for det du vil se. Brukernes mening er svært viktig for oss, og vi synes det er ekstra gøy at du vil være med og dele din opplevelse av tjenesten vår. Her er noe av det vi håper du vil sette pris på:

  • Se de nyeste filmene rett etter at de har gått på kino.
  • Betal kun for det du vil se og slipp abonnement eller bindingstid.
  • Enkel og rask betaling med Swish eller kredittkort.
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!, Hilsen oss, SF Anytime
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!

Hilsen oss, SF Anytime