Søk
Samsung vaskemaskin med AI-funksjoner 11 kg

Resultat

Samsung vaskemaskin med AI-funksjoner 11 kg

Er det på tide å bytte ut vaskemaskinen din? Samsung WW11DB8B95GBU3 med AI-funksjoner er nå testet av 17 familier i Norden. Vaskemaskinen har en kapasitet på 11 kg, der AI blant annet reduserer strømforbruket og optimaliserer vaskeprosessen. Utvalgte testpiloter kunne kjøpe vaskemaskinen til testpilotprisen nedenfor i bytte mot ærlige evalueringer og anmeldelser.

 • 94% av 17 testpiloter anbefaler Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Oppdragsgiver Samsung
 • Ordinær pris 18 240 NOK
 • Din pris 9 120 NOK
 • Antall testpiloter 17
 • Antall søkere 848
 • Testperiode mai 2024

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden, og testpilotene kunne kjøpe produktet til ovennevnte pris. Oppdraget var å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testnettsteder.

Dette synes testpilotene - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)

Testpilotene er generelt svært fornøyde med Samsung WW11DB8B95GBU3 vaskemaskin. Den store trommelen på 11 kg og autodoseringsfunksjonen får mye ros. Mange verdsetter maskinens stillegående drift og AI-programmer som automatisk tilpasser vaskeinnstillingene. Brukervennligheten, spesielt med app-tilkoblingen for å styre og overvåke vasken, sees på som en stor fordel. Designet beskrives som elegant og stilrent. Noen mindre forbedringsområder inkluderer behovet for tydeligere instruksjoner, et enklere kontrollpanel og bedre indikasjon på gjenværende vaskemiddel. Til tross for disse små ulemper anbefaler testpilotene maskinen på det sterkeste.

wash2c wash2b wash2a

94 % anbefaler (16 testpiloter)

avatar
Veldig stillegående og enkel i bruk. AI programmet gjør all vask raskt og riktig. Elegant design.
Jonna Thorsteinsen
avatar
Rommer mye klær. Deilig med automatisk dosering av vaskemiddel. Stillegående. Eneste minus: den lange melodien som spilles når den er ferdig. Kan sikkert skrus av, men har ikke funnet ut av det ennå.
Janette Skoga
avatar
En meget stilren og brukervennlig maskin med mange forskjellige vaskeprogrammer og en stor tydelig skjerm gjør at man gjerne anbefaler denne vaskemaskinen. Rask sentrifugering forkorter tørketiden, og den er energieffektiv med lavere vasketemperatur som sparer energi. Fordelen med WiFi er at man kan følge vaskestatusen på mobilen og starte vasken på avstand.
Mikael Elm

6 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Etter vaskingen var ferdig kunne døren ikke åpne seg. Gjorde alt som de sa, men ingenting hjalp. Samsung skal skifte dørlåsen.
Gyanesh Rai

Hilsen fra Samsung

Samsung vaskemaskin AI Wash 11 kg

Vi gleder oss til å høre hvordan den nye vaskemaskinen vår kan gjøre vaskedagene deres både enklere og mer energieffektive. Den nye modellen vår er laget for å gi en mer effektiv og stille vaskeopplevelse.

 • AI Wash – bruker avanserte sensorer for å måle tøyets vekt og mykhet og til kontinuerlig kontroll av hvor skitten klesvasken er. Slik optimeres vann, bløtlegging, oppskylling og sentrifugeringstid på en smart måte.
 • AI EcoBubble™ – AI EcoBubble minsker vaskemaskinens energiforbruk med opptil 70 %* og vasker effektivt også ved lave temperaturer ned til 15° C. AI-teknikken optimerer dessuten vaskesyklusen.
 • A-40% – 40 % lavere energiforbruk enn EUs energiklasse A**.*Prosentverdiene bygger på en test der man sammenlignet to vaskemaskiner med ulike vaskeprogram:

1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøy og programmet «Wash Load, Super Eco Wash cold» med EcoBubble; og

2. Vaskemaskinen Samsung WF0702WKU med programmet «Cotton 40°C» uten EcoBubble.

Enkeltresultater kan variere. Testet i henhold til IEC 60456-2010.

**40% mer energieffektiv (65 kWt/år) enn grenseverdien (108 kWt/år) for energiklasse A i henhold til EU-forordning 2019/2014.

Flere tester fra Samsung

Flere tester