Søk
Samsung vaskemaskin 11 kg

Resultat

Samsung vaskemaskin 11 kg

Hele 18 testfamilier i Norden har nå testet og evaluert vaskemaskinen Samsung WW11DG6B85LKU3 med en kapasitet på 11 kg fra Samsung. Les resultatet av hvordan den oppfyller behovene hos moderne familier som er bevisste på sitt energiforbruk og verdsetter en rask og effektiv vaskeprosess. Testpiloter fikk muligheten til å kjøpe vaskemaskinen til prisen angitt nedenfor i bytte mot ærlige meninger og anmeldelser.

 • 94% av 18 testpiloter anbefaler Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Ordinær pris 13 240 NOK
 • Din pris 6 620 NOK
 • Antall testpiloter 18
 • Antall søkere 998
 • Testperiode april 2024

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden, og testpilotene kunne kjøpe produktet til ovennevnte pris. Oppdraget var å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testnettsteder.

Dette synes testpilotene - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)

Testpilotene har generelt vært svært positive til Samsung WW11DG6B85LKU3 vaskemaskin. De verdsetter spesielt autodoseringen og AI-programmene, som automatisk tilpasser mengden vaskemiddel etter smussgraden. Maskinen er svært stillegående og har en imponerende kapasitet på 11 kg, noe som er ideelt for store vasker som dyner. Smartfunksjonene og muligheten til å styre maskinen via en app for varslinger når vasken er ferdig, har også fått mye ros. Designet beskrives som elegant og moderne. Noen mindre ulemper som nevnes, inkluderer irriterende lydsignaler og enkelte plastkomponenter. Til tross for disse små manglene er testpilotene svært fornøyde med maskinens ytelse og funksjonalitet.

wash1c wash1b wash1_a

94 % anbefaler (17 testpiloter)

avatar
Vaskemaskinen er enkel å installere, har flott design og smarte funksjoner. Funksjonene hjelper brukeren med å vaske effektivt, miljøvennlig og med riktig mengde vaskemiddel. Et kvalitetsprodukt som jeg er imponert over!
Michaela Hörnfeldt
avatar
Fantastisk med autodoseringen, hvor lenge en flaske vaskemiddel varer når man doserer (maskinen altså) riktig! Veldig bra med AI-program som selv registrerer smussgrad. Maskinen er svært stillegående, selv under sentrifugering, og godt balansert i trommelen. Fantastisk også med kortprogrammet på 15 minutter hvor man kan vaske enkelte plagg superraskt. Når vasken er ferdig, får man en melding på telefonen, noe som er bra hvis man ikke er i nærheten! Også designet er fantastisk!
Ann Axelsson
avatar
Virkelig god og stille maskin. Lett å koble til det eksisterende Samsung-økosystemet, slik at man får en melding om at vasken er ferdig på mobilen. Lyden er ganske høy, men heldigvis kan man slå den av i innstillingene. Mange vaskeprogrammer, hvor AI-programmet er min favoritt. Det passer imidlertid ikke til sportsklær, ettersom intelligensen ikke kjenner igjen svettelukt i klærne.
Merenna Kähkönen

6 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Bomullsprogrammet saknar en 50-graders inställning. Rengöringsprogrammet sköljer inte ut innehållet ur dispenser 1 och 2, och sköljmedlet används inte och minskar inte i dispenser 1. Sängklädesprogrammet saknar en 60-graders inställning och har inte en snabbare centrifugering än 800 varv per minut. Skjortprogrammet saknar också snabbare varvtal än 800. Den fancy designen är inte funktionell, och öppningen för att lägga in tvätten är för liten.
Stein-Are Borger

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung washing machine 2024

Vi gleder oss til å høre fra dere om hvordan den nye vaskemaskinen vår kan gjøre vaskedagene deres både enklere og mer energieffektive. Den nye modellen vår er laget for å gi en mer effektiv og stille vaskeopplevelse.

 • AI EcoBubble™ – Minsker strømforbruket med opptil 70 %* og garanterer samtidig effektiv vask ved temperaturer helt ned til 15° C, noe som beskytter klærne.
 • AI Wash – Takket være avanserte sensorer tilpasses vaskeprosessen automatisk** avhengig av hvor mye klærne veier, og hvor skitne de er. Det optimerer vann- og vaskemiddelforbruket og gir et best mulig vaskeresultat.
 • SpaceMax™ – Takket være denne teknologien kan du vaske store mengder skittentøy samtidig (opptil 11 kg) uten å behøve en større maskin. Dette gjør vaskemaskinen til en perfekt løsning for familier som trenger effektivitet og god kapasitet ved klesvask.


*Prosentverdiene bygger på en test der man sammenlignet to vaskemaskiner med ulike vaskeprogram:
1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøy og programmet «Wash Load, Super Eco Wash cold» med EcoBubble; og
2. Vaskemaskinen Samsung WF0702WKU med programmet «Cotton 40°C» uten EcoBubble.
Enkeltresultater kan variere. Testet i henhold til IEC 60456-2010.
**Basert på en algoritme utarbeidet av en AI. Faktisk resultat kan variere avhengig av bruk.

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester