Søk
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Resultat

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Vil du prøve en ny storskjermopplevelse hvor som helst, når som helst? Samsung The Freestyle er en bærbar selvjusterende full HD-projektor med innebygde høyttalere og smart-TV-funksjoner. Av 90 testpiloter i Norden som har testet projektoren høsten 2023, vil hele 98 % anbefale den til en venn.

 • 98% av 90 testpiloter anbefaler Samsung The Freestyle 2nd Gen Samsung The Freestyle
 • Produkt Samsung The Freestyle 2nd Gen
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Ordinær pris 9 990 NOK
 • Din pris 4 995 NOK
 • Antall testpiloter 90
 • Antall søkere 1 788
 • Testperiode september 2023

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden, hvor testpilotene måtte kjøpe produktet til redusert pris. Oppdraget var å evaluere og dele erfaringer via Smartson og Samsung.

Dette synes testpilotene - Samsung The Freestyle

Majoriteten av anmelderne anbefaler Samsung The Freestyle Gen2 til vennene sine etter fullført test. De fremhever dens smidighet, bærbare egenskaper og evnen til å skape en kinoopplevelse på ulike steder uten problemer. Mange roser dens brukervennlighet og smarte funksjoner som gjør den til et utmerket alternativ til en tradisjonell TV. Blant forbedringsområdene nevnes at batteriet, som er valgfritt tilleggsutstyr, gjerne skulle vært inkludert som standard for enda mer bærbarhet. Noen ønsket endringer i fjernkontrollen, og økt lysstyrke ville forbedre bruken i lysere miljøer. Generelt sett er testerne svært imponerte over andre generasjon av Samsung The Freestyle.

Freestyle outdoor Freestyle elephant Freestyle elephant 2

98 % anbefaler (88 testpiloter)

avatar
Anbefaler produktet som et tillegg til TV, men ikke som en erstattning for TV. Perfekt for soverommet, camping turen, eller andre situasjoner hvor en TV ikke er hensiktsmessig å ta med.
Daniel Jakobsen
avatar
Et vel gjennomført produkt som funker veldig bra og er lett å ta med seg på tur. Tar ikke mye plass, bra bildekvalitet, enkelt oppsett og produktet ser bra ut. Helt topp!
Jacob Conradi
avatar
Samsung Freestyle Gen 2: En praktisk bærbar projektor med imponerende bilde- og lydkvalitet, ideell for filmkvelder og underholdning. Anbefales!
Per Runar Anvik

2 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar
Hvis en først skal bruke penger på en prosjektor, så anskaff en som har 4K oppløsning, HDR etc.
Gaute Alsaker
avatar
Den føles litt svak og kan være vanskelig å bruke i rom som ikke er helt mørke. Prisen svarer ikke til forventningene, selv med en rabattert pris, selv om den innebygde lyden noen ganger kan la litt mer å være ønsket.
Alexander Waern

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung The Freestyle

Det er en glede å få presentere Samsung The Freestyle 2nd Gen. Opplev film, underholdning og apper på storskjerm med Samsungs Smart-projektor. Ta den med på ferie, på hytta eller til venner, og se film i opptil 100 tommer uansett hvor du er. Og hvis du har en ekstra The Freestyle 2nd Gen, kan du kombinere de to for å få en enda større filmopplevelse på opptil 160 tommer.

 • Innholdet du liker best – hvor du vil. Se filmer på senga, se en matlagingsvideo på kjøkkenveggen, eller ta Smart-TV-opplevelsen med på fest eller på tur. The Freestyle 2nd Gen gjør at du kan projisere film og underholdning på nesten alle flate overflater, slik at du får tilgang til storskjermunderholdning flere steder enn noensinne.
 • Øyeblikkelig oppstart – du slipper å bruke mange minutter på å få riktig bilde. Takket være automatisk fokus, optimaliseres bildet på bare ett sekund.
 • Smart-TV-opplevelse – koble The Freestyle 2nd Gen til et trådløst nettverk, så får du tilgang til alt av apper og strømmetjenester rett på projektoren.Smart Start-tilbudet fra Samsung Norge

Med en Smart-TV fra Samsung er det bare å trykke på en knapp for å få tilgang til mengder med underholdning. Under innkjøringsperioden er strømming av utvalgte spill, serier og filmer fra ledende tjenester inkludert på den nye Samsung-TV-en din.

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester