Søk
Samsung QuickDrive™

Resultat

Samsung QuickDrive

Drømmer du om en vaskemaskin som gjør jobben på halve* tiden? Nå har 10 personer i Sverige og Norge testet og kjøpt Samsung QuickDrive™ (vaskemaskin og matchende tørketrommel) til en unik redusert pris. Med ny teknologi skal disse maskinene redusere vasketiden til det halve uten å gå på kompromiss med resultatet*, og med en app kan brukeren styre og overvåke klesvasken via smarttelefonen. Både vaskemaskinen og tørketrommelen ble verdsatt hjemme hos testpilotene – les mer om hva de synes her!
 • Samsung QuickDrive™ Vaskemaskin 100% av 10 testpiloter anbefaler Samsung QuickDrive™ Vaskemaskin
  Vaskemaskin
 • Samsung QuickDrive™ Tørketrommel 90% av 10 testpiloter anbefaler Samsung QuickDrive™ Tørketrommel
  Tørketrommel

Fra sosiale medier

Hilsen fra Samsung

Så gøy at du er interessert i våre nyheter! Ideen med QuickDrive™-vaskemaskinen er at du vil bruke mindre tid på å vaske fordi klesvasken blir like ren på halve* tiden. Samsung QuickDrive™-vaskemaskinen har en ny vasketeknologi som reduserer vasketiden til det halve*, uten å gå på kompromiss med vaskeresultatet*. Hemmeligheten er mer effektive vaske- og skyllemetoder, og en nydesignet trommel som reduserer sentrifugeringstiden. Tørketrommelen er også rask, og med programmet Super Speed kan du tørke 3 kg klesvask på bare 81 minutter. Tørketrommelen har dessuten AirWash-funksjonen som ved hjelp av varm luft fjerner ubehagelig lukt uten å tilsette vann, vaskemidler eller andre kjemikalier. 

Fordeler med QuickDrive™-vaskemaskinen

 • Like rent på halv* tid med ny vasketeknologi
 • Kan kobles til wifi med en app som gjør vaskeopplevelsen enda mer skreddersydd
 • Utmerket vaskeresultat med Auto Optimal Wash 
 • ecobubble™-teknologien gjør klesvasken ren også ved lavere temperaturer
 • Funksjonen AddWash gjør at du kan legge inn plagg når klesvasken allerede er i gang

*Testet på Samsung WW8800M sammenlignet med WW8500K. Sparer opptil 50 % tid med bomullsprogrammet (40 ℃, halvfull) med vaskeresultat innen ± 2 % basert på Intertek-data. Vasketiden kan variere avhengig av vanntilførsel og vekt/type klesvask.

Mathias Johansson, Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung
Mathias Johansson

Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung