Søk
Samsung Music Frame

Resultat

Samsung Music Frame

Nå har 104 testpiloter i Norden vært blant de første til å oppleve Samsung Music Frame, som er en innovativ kombinasjon av kunst og lyd. En trådløs høyttaler med støtte for både Bluetooth og Wifi som du kan henge på veggen, eller plassere i en bokhylle. Man kan velge blant ferdige fronter eller skrive ut et eget unikt bilde. Testpilotene har fått lov til å kjøpe produktet til prisen oppført nedenfor i bytte mot ærlige anmeldelser.

 • 91% av 104 testpiloter anbefaler Samsung Music Frame Samsung Music Frame
 • Produkt Samsung Music Frame
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Ordinær pris 4 990 NOK
 • Din pris 2 495 NOK
 • Antall testpiloter 104
 • Antall søkere 1 114
 • Testperiode april 2024

Testen ble gjennomført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden, hvor testpilotene fikk kjøpe produktet til prisen som angitt ovenfor. Oppdraget var å evaluere og dele opplevelser via Smartson, Samsung og andre anmeldelsessider.

Dette synes testpilotene - Samsung Music Frame

Testerne fremhever Samsung Music Frames elegante design, utmerkede lydkvalitet og brukervennlighet. De setter pris på at den smelter fint inn i hjemmemiljøet, samt dens evne til å levere tilfredsstillende lyd. Enkel installasjon og integrasjon med smarte apper roses også. Noen foreslår imidlertid forbedringer, slik som en mer tilpassbar app og bedre kabeldesign. Alt i alt anses den for å være prisverdig, egnet for bakgrunnsmusikk og daglig lytting.

Samsung Music Frame 3 Samsung Music Frame 1 Samsung Music Frame 2

91 % anbefaler (95 testpiloter)

avatar
Samsung Music Frame er et godt kompromiss til både fruen og herren i huset. Høytaleren gir god lyd, samtidig som den gir mulighet til å gli inn i et hvert hjem med valgfri bilde i rammen.
Stian Dignes
avatar
Jeg anbefaler denne til en venn fordi høyttaleren er fint som interiør - ooog den lager helt topp lyd som fyller hele rommet.
Eirik Elvestad
avatar
Jeg anbefaler Samsung Music Frame på grunn av dens elegante design, krystallklare lyd, og enkel installasjon. Den passer perfekt i ethvert hjem og gir utmerket verdi for pengene til tross for prisen.
Per Runar Anvik

9 % anbefaler ikke (9 testpiloter)

avatar
Til denne prisen ville jeg funnet ett bedre alternativ. Knappene som styrer høyttaleren er også veldig plagsomt og ikke gode nok.
Martin Skauen
avatar
Om det er noen som setter lydkvaliteten først så er ikke denne førstevalget mens hvis de er ute etter estetikk så hadde jeg anbefalt produktet.
Stephen Li
avatar
Estetisk fin høyttaler som mister lyd. Bassen i høyttaleren er ikke spesielt god, den gir utfordringer i lydbildet.
Robert Bentin

Fra sosiale medier

Hilsen fra Samsung Norden

Music Frame er en høyttaler som viser hvem du er. Du kan tilpasse den med egne fotografier eller kunstverk, slik at den matcher rommet samtidig som du får kvalitetslyd. Strøm musikk fra smartenheter. Få flerdimensjonal surroundlyd fra en enkelt høyttaler med Dolby Atmos Music. Opplev lyd som virkelig fyller rommet.

 • Music Frame Design – høyttalere med rammedesign som kan tilpasses som ønsket, slik at den sklir naturlig inn i hjemmet. Hvit ramme kommer som tilbehør senere i år.
 • Wide Sweet Spot – du får en gjennomgående balansert lyd uansett hvor du er.
 • Wireless Music Streaming – hør musikk i høy kvalitet fra mobil eller nettbrett uten å måtte inngå kompromisser.