Søk
Samsung Jet Bot

Resultat

Samsung Jet Bot

Med robotstøvsugeren Samsung Jet Bot og SmartThings-appen kan du bruke telefonen til å styre støvsugingen også når du ikke er hjemme. Angi fokusområder og forbudte soner, og følg med på roboten i sanntid. 61 testpiloter i Sverige, Norge, Danmark og Finland har gitt sin vurdering av robotstøvsugeren. Her ser du hva de synes.

  • 93% av 61 testpiloter anbefaler Samsung Jet Bot
  • Produkt Samsung Jet Bot
  • Oppdragsgiver Samsung
  • Antall testpiloter 61
  • Antall søkere 499
  • Testperiode Nov 2021

Anslått anbefalt pris var NOK 5490. Pris for testpiloter var NOK 2745 (50 % avslag på utvalgt Jet Bot). 

Testen ble utført av Smartson på vegne av Samsung, og testpilotene fikk kjøpe en utvalgt Samsung Jet Bot til nedsatt pris. Oppgaven var å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Smartson og utvalgte nettsteder med anmeldelser.

Dette synes testpilotene - Samsung Jet Bot

Testerne er svært fornøyde med Samsung Jet Bot. De setter pris på at det er enkelt å sette sammen støvsugeren, og at man kan velge soner i huset og styre den med telefonen. Mange nevner også at den er effektiv mot hunde- og kattehår. Lydnivået er relativt høyt, men ikke plagsomt. Enkelte nevner imidlertid at støvsugeren har problemer med enkelte terskler og ledninger på gulvet.

Samsung jet bot 3 Samsung jet bot 2 Samsung jet bot 1

93 % anbefaler (57 testpiloter)

avatar
Jeg anbefale produktet fordi det gjør den jobben den skal! Gulvene blir rene og jeg slipper å bruke mye tid på støvsuging i hverdagen. Jet bot har også flere kule og velfungerende funksjoner
Marianne Høysæter Monsen
avatar
Den er enkel i bruk - lett å fjernstyre via app med no-go soner og hvilke rom man ønsker den skal støvsuge. Den støvsuger overraskende bra og bråker svært lite.
Rebekka Helene Nyland Midtsk
avatar
Effektiv, rengjør godt og kommer til i hjørner og rundt bord- og stolben. Appen virker moden og er stort sett intuitiv. Liker at man kan dele inn i rom, legge inn no-go soner, definere rutiner.
Rolf Lofstad

7 % anbefaler ikke (4 testpiloter)

avatar
Jeg fikk ikke støvsugeren til å koble seg til det trådløse nettverket, så jeg fikk ikke tilgang til den via appen. Jeg byttet til og med wifi-ruteren min, men det samme problemet vedvarte. Hvis appen bare fungerte, ville dette vært greit, men for øyeblikket kan jeg ikke anbefale produktet.
Lauri Heiskanen
avatar
Det ble ikke rent første gang, jeg måtte støvsuge flere ganger før det ble bra. Nå som jeg støvsuger hver eller annenhver dag, er jeg fornøyd. Den tar godt i hjørnene og ved lister og kanter. Fungerer også stort sett på filleryer som ligger løst. Jeg ville forhørt meg med andre som har robotstøvsuger, og sammenlignet før jeg kjøpte denne.
Katarina Thunberg
avatar
Tar seg ikke inn på badet over en 20 mm terskel, dårlig innstilling for delikate tepper.
Emil Norberg

Hilsen fra Samsung

Samsung Jet bot

Så hyggelig at du vil teste Samsung Jet robotstøvsuger. Teknisk utvikling bør gjøre livet bedre, enklere og morsommere. Derfor ligger Samsung i forkant med innovative produkter som er smarte og mer praktiske, tidsbesparende og trygge.

  • LiDAR Sensor – rengjør hjemme grundigere og mer effektivt, siden teknologien måler omgivelsene riktig og optimaliserer ruten.
  • Live Cleaning Report – en oppdatert Wi-Fi-kontroll som lar deg følge med på Jet Bot når og hvor du vil.
  • Digital Inverter Motor – avansert teknologi som rengjør alle gulv effektivt.
Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Flere tester fra Samsung

Flere tester