Søk
Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV

Resultat

Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV

Ønsker du deg også en bedre TV-opplevelse? Sommeren 2023 inviterte vi ti testpiloter i Sverige til å gjøre en grundig vurdering av Samsung 98" Q80C 4K QLED Smart TV. Inkludert i oppdraget var montering av fagpersoner i hjemmet og en lydplanke. Oppdraget var å vurdere TV-en med ekstra vekt på bildekvalitet, funksjoner, design og brukervennlighet. Etter at testperioden var over, valgte samtlige deltagere å anbefale produktet til en venn.

  • 100% av 10 testpiloter anbefaler Samsung 98
  • Produkt Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart-TV (2023)
  • Oppdragsgiver Smartson Norden
  • Ordinær pris 79 990 NOK
  • Antall testpiloter 10
  • Antall søkere 268
  • Testperiode

I testpilotprisen inngikk Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV og for de ti første testpilotene også en lydplanke og montering hjemme. Testpilotene skulle bidra aktivt under testperioden gjennom å kjøpe produktet til redusert pris, være tilgjengelig ved levering og montering samt å gi en omtale i angitte kanaler.

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Sverige, og testpilotene fikk kjøpe produktet til nedsatt pris. Oppgaven var å evaluere produktet og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre vurderingsnettsteder.

Dette synes testpilotene - Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart-TV (2023)

Testpilotene har et positivt syn på Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV (2023) TQ98Q80CATXXC. TV-ens imponerende størrelse og bildekvalitet gir en utmerket hjemmekinoopplevelse. De smarte funksjonene og brukergrensesnittet er brukervennlig og settes pris på. Etter testperioden anbefalte samtlige testpiloter TV-en. Visse områder kan forbedres, blant annet etterlyser enkelte testpiloter en separat One Connect Box for enklere tilkobling. Det kan være vanskelig å plugge inn flere kabler når TV-en er festet på veggen. Dessuten etterlyses det at fjernkontrollens plastpregede og lette design får en oppdatering til neste versjon.

100 % anbefaler (10 testpiloter)

avatar
Veldig kult med så stor skjerm hjemme. Utrolig bra å spille på. Verdt å vurdere hvis du ønsker deg en imponerende TV-opplevelse.
CENNY FRANSSON
avatar
Ved siden av å by på bilde og lyd i verdensklasse har TV-en lettfattelige og smarte funksjoner som virker som de skal!
JACK SPIRA
avatar
Det er en fantastisk TV. Et sånt bilde på så kort avstand gjør at en TV for første gang gir en kinoopplevelse. Det er bare positive ting å si om bildet. Det eneste negative jeg fant, var fjernkontrollen («billig av plast») og fraværet av One Connect. Dette kommer til å bli det nye samlingspunktet i huset.
KLAS DALBERG

Fra sosiale medier

Hilsen fra Smartson Norden

Det er flott at du er interessert i å prøve Samsung 98" Q80C 4K QLED Smart TV. Med sin slanke form smelter den vakkert inn i omgivelsene og gir en ekstraordinær seeropplevelse. Quantum Dot-teknologien med Neural Quantum Processor 4K og 100% Color Volume skaper utrolige bilder, som ytterligere forbedres av Direct Full Array og Real Depth Enhancer for å gi bedre kontrast, lysstyrke og dybde. Med Dolby Atmos kan du fordype deg i surroundlyden, mens Smart Hub tilbyr en verden av underholdning. Mål 218x125x4,84 cm. Vekt med stativ 65,8 kg. Vekt uten stativ 56,3 kg.

  • Supertynn design
  • Slank profil som smidig smelter inn
  • Smart Hub - Alt favorittinnhold samlet