Søk
Samsung 2018 QLED TV

Resultat

Samsung 2018 QLED TV

Ønsker du å bli forført av mer enn bra bilde og lyd? Samsung har nå presentert den helt nye QLED TV Q9 på 65 tommer. Med hjelp av teknologien kan du få TV-en å smelte inn i stua med valgfri bakgrunn, enten det er natur, vær eller tid – du velger! 40 personer i Norden har fått teste denne TV-nyheten og omtale og dele sine opplevelser her.
 • 93% av 30 testpiloter anbefaler Samsung 2018 QLED TV
 • Produkt Samsung 2018 QLED TV
 • Oppdragsgiver Samsung
 • Ordinær pris 39 990 NOK
 • Din pris 23 994 NOK
 • Antall testpiloter 30
 • Antall søkere 251
 • Testperiode Apr - sep 2018

Testen ble utført av Smartson. Oppdraget var å teste produktet, dele erfaringene på eksterne omtalenettsider, gjennom en delt testpilot, samt i sosiale kanaler. Etter testen ble produktene evaluert via et skjema og fikk en anbefalingsfaktor.

 

Dette synes testpilotene - Samsung 2018 QLED TV

Samsungs nyheter har fått stående ovasjoner fra testpilotene. Nyttige finesser og innovative funksjoner har gitt en ny TV-opplevelse. Lyden får mer enn godkjent karakter, men testpilotene mener at den største wow-følelsen kommer fra den høye bildekvaliteten til TV-en ettersom farger, svartnivå, skarphet og lys oppleves som fantastisk bra. Også funksjonen One Invisible Connection er verdsatt for å slippe ledninger. De fleste testpiloter er også enige om at dette er en enkel og brukervennlig TV – fra installasjon til bruk.

Samsung 2018 QLED TV image 1 Samsung 2018 QLED TV image 2 Samsung 2018 QLED TV image 3

93 % anbefaler (28 testpiloter)

avatar

De som vil ha det beste velger denne TV’en. Sortnivå på høyde med OLED og lys- og fargenivå som overgår hva OLED kan levere gjør at denne TV’en gir deg den beste opplevelsen!

Johan Chan
avatar

Et teknisk toppspekket produkt med fantastisk lysstyrke, kontrast og fargegjengivelse. Sort-nivået er rått! One-connect boksen er helt genial og gir det mulighet for å skjule alt av bokser og kabler.

Jostein Korsnes
avatar

Produktet er svært godt - både med tanke på ytelse og kvalitet. Å kunne koble kun én ledning til TV er fantastisk. Bildet er glimrende og det er en fryd å benytte produktet.

Morgan Sikkerboel

Fra sosiale medier

Hilsen fra Samsung

Samsung 2018 QLED TV

Nå er det slutt på å samles rundt en liten skjerm med dårlig bildekvalitet og kabelrot. Med Samsung QLED TV blir du ett med underholdningen. Med dyp og ren svarthet, strålende farger og store skjermer, kan du nyte en virkelighetstro bildekvalitet uavhengig av lyset i rommet eller avstanden til TV-en. Du får mer enn bare en TV. 

 • Slipp den sorte skjermen - takket være Ambient Mode, kan du trylle bort den sorte skjermen når du ikke ser på TV. La TV-skjermen berike hjemmet ditt med vakkert visuelt innhold, eller hold deg oppdatert på været.
 • En kabel er alt du trenger - med One Invisible Connection forvandles kabelrotet til en stilren installasjon. Den transparente kabelen går i ett med veggen og er det eneste som trengs til både strøm og tilkobling av eksterne enheter.
 • Uansett tid på døgnet - med nye Samsung QLED TV trenger du ikke lenger ergre deg over for mye sollys eller at det er for mørkt i rommet. Med dypere svarthet, blir hver enkelt detalj i bildet tydeligere, slik at ikke lyset i rommet styrer TV-opplevelsen din.
Magnus Nilsson, Teknisk produktchef, Samsung
Magnus Nilsson

Teknisk produktchef, Samsung