Søk
Samsung 2018 QLED TV

Resultat

Samsung 2018 QLED TV

Ønsker du å bli forført av mer enn bra bilde og lyd? Samsung har nå presentert den helt nye QLED TV Q9 på 65 tommer. Med hjelp av teknologien kan du få TV-en å smelte inn i stua med valgfri bakgrunn, enten det er natur, vær eller tid – du velger! 40 personer i Norden har fått teste denne TV-nyheten og omtale og dele sine opplevelser her.
  • 93% av 30 testpiloter anbefaler Samsung 2018 QLED TV

Fra sosiale medier

Hilsen fra Samsung

Samsung 2018 QLED TV

Nå er det slutt på å samles rundt en liten skjerm med dårlig bildekvalitet og kabelrot. Med Samsung QLED TV blir du ett med underholdningen. Med dyp og ren svarthet, strålende farger og store skjermer, kan du nyte en virkelighetstro bildekvalitet uavhengig av lyset i rommet eller avstanden til TV-en. Du får mer enn bare en TV. 

  • Slipp den sorte skjermen - takket være Ambient Mode, kan du trylle bort den sorte skjermen når du ikke ser på TV. La TV-skjermen berike hjemmet ditt med vakkert visuelt innhold, eller hold deg oppdatert på været.
  • En kabel er alt du trenger - med One Invisible Connection forvandles kabelrotet til en stilren installasjon. Den transparente kabelen går i ett med veggen og er det eneste som trengs til både strøm og tilkobling av eksterne enheter.
  • Uansett tid på døgnet - med nye Samsung QLED TV trenger du ikke lenger ergre deg over for mye sollys eller at det er for mørkt i rommet. Med dypere svarthet, blir hver enkelt detalj i bildet tydeligere, slik at ikke lyset i rommet styrer TV-opplevelsen din.
Magnus Nilsson, Teknisk produktchef, Samsung
Magnus Nilsson

Teknisk produktchef, Samsung