Søk
Sage Espressomaskiner

Resultat

Sage Espressomaskiner

Macchiato, espresso, café crema eller flat white – hva slags kaffe foretrekker du? Testpilotene har vurdert espressomaskinene Oracle Touch og Barista Express fra Sage. Begge maskinene maler kaffe og har ulike funksjoner for å justere kaffens styrke og egenskaper. Oracle Touch er en helt automatisk espressomaskin, mens Barista Express er mer klassisk med damputslipp og lignende. Ta del i testpilotenes baristaopplevelser!

 • Sage Espressomaskiner Oracle Touch 97% av 31 testpiloter anbefaler Sage Espressomaskiner Oracle Touch
  Oracle Touch
 • Sage Espressomaskiner Barista Express 96% av 28 testpiloter anbefaler Sage Espressomaskiner Barista Express
  Barista Express
 • Produkt Sage Espressomaskiner
 • Oppdragsgiver Sage
 • Antall testpiloter 28
 • Antall søkere 1 175
 • Testperiode Jun 2021

Oracle Touch

 • Ordinær pris 24 999 NOK
 • Din pris 12 500 NOK
 • Antall testpiloter 31

Barista Express

 • Ordinær pris 8 299 NOK
 • Din pris 4 150 NOK
 • Antall testpiloter 28

Testen gjennomføres av Smartson på oppdrag av Sage der testpilotene får kjøpe produktene til redusert pris. Oppdraget er å omtale produktet i en video, evaluere og dele opplevelser via Smartson.

Dette synes testpilotene - Oracle Touch

Testpilotene setter pris på at Oracle Touch gir store valgmuligheter for kaffen. Kaffekvernen og trykkskjermen er enkle å bruke, og det er lett å fylle på og rengjøre maskinen. Den oppleves som lett å lære, har et stilrent og tiltalende design, og kaffen får en fantastisk smak. De som velger å ikke anbefale maskinen, mener at den er for komplisert å bruke.

Oracle Touch 3 Oracle Touch 2 Oracle Touch 1

97 % anbefaler (30 testpiloter)

avatar
Maskinen lager utmerket kaffe og det på en enkel måte med forhåndsinnstilte menyer, den krever et minimum av renhold og har stor kapasitet da den kan trakte to kopper kaffe og skumme melk samtidig.
Bjarte Rasmussen
avatar
Maskinen har et bra kompromiss av design, byggkvalitet og smarte løsning. I tillegg lager den veldig god kaffe på en enkel måte uten å ødelegge sjarmen med å brygge som en ekte barista.
Henning Øyarhamn
avatar
Flott maskin, enkel å bruke, lett å lære, lett å vaske, fine programmer med egne innstillinger, god smak og aroma på kaffen. Dette er som å drikke kaffe på barista kafeer.
Jeanett Johansen

3 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
For omstendelig i bruk sammenlignet med andre maskiner.
Per Eriksson

Dette synes testpilotene - Barista Express

Maskinen oppleves som brukervennlig med tydelige instruksjoner, både av nybegynnere og de som har brukt espressomaskiner før. Testpilotene mener at Barista Express virker solid og er enkel å rengjøre, at den har pent design og – fremfor alt – at den gir like god kaffe som på kafé. Flere testpiloter måtte bruke tid på å eksperimentere med funksjonene for å bli kjent med maskinen, og på visse områder var dette mer avansert enn forventet.

Barista Express 2 Barista Express 1 Barista Express 3

96 % anbefaler (27 testpiloter)

avatar
Barista Express er en enkel og stilren maskin som har alle nødvendig funksjoner for å lage en perfekt espresso. Nesten for lett å lage en perfekt kaffe
Espen Kørra
avatar
Super baristakaffe. Må fortsatt lære meg alle funksjonene men den fungerer bra og lager deilig espressokaffe. Stilrent design, digg kaffe og avanserte funksjoner.
Stefanie Tuma
avatar
Maskinen ser utrolig bra ut og oppleves som autentisk barista kaffe som matcher enhver kaffebar! Jeg liker at den ikke er automatisert og at man selv kontrollerer alle trinn i prosessen.
Hege Emilie Hovland

4 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Jeg synes det var vanskelig å forstå hvordan man lagde kaffe. Tok hjelp av min datter og samboer og det tok lang tid før vi fikk ok kaffe. Hadde håpet det skulle være enklere å bruke. Men når vi endelig fikk det til å fungere, var smaken god. Men det føles for komplisert for meg.
Monica Ylling

Hilsen fra Sage

Automatisering og touch screen-funksjon forenkler hvordan du lager din favorittcafékaffe i tre enkle trinn - maling, trakting og melk. Du kan enkelt justere kaffestyrken, melkestrukturen og temperaturen etter din smak for så å spare den med ditt eget unike navn. Oracle Touch er automatisert og gir deg en perfekt kopp kaffe med riktig dosering, temperatur, trykk og damp. Med Barista Express kan du enkelt fikse kaffen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

 • Automatisering i hvert trinn - male, trampe, brygge og damp i ett produkt
 • Berøringsskjerm for enkel betjening
 • Ikonisk design
Jacob Nielsen, Product Manager, Sage
Jacob Nielsen

Product Manager, Sage