Søk
Ryobi Patio Cleaner

Resultat

Ryobi Patio Cleaner

Er du en huseier som liker at det er ryddig og rent rundt huset? Her kan du ta del av resultatet fra 71 testpiloter som evaluerer Ryobi Terrasserenser, et redskap som rengjør alle skitne og mosekledde utearealer.

 • 85% av 71 testpiloter anbefaler Ryobi Patio Cleaner
 • Produkt Ryobi Patio Cleaner
 • Oppdragsgiver Ryobi
 • Ordinær pris 2 549 NOK
 • Din pris 1 275 NOK
 • Antall testpiloter 71
 • Antall søkere 292
 • Testperiode Apr - jun 2019

*Produktet sendes fra Sverige og kjøpet gjennomføres i en svensk nettbutikk.

Testen utføres av Smartson. Oppdraget er å kjøpe produktet til en unik testpilotpris, dele dine opplevelser ved å skrive omtaler, dele videoer og opplevelser via en felles testpilotblogg og i sosiale kanaler. Etter testen evalueres produktet via et skjema og får en anbefalingsfaktor. Bilder, videoer og innhold som deles i testperioden kan også bli delt med Ryobi for bruk i digitale kanaler.

Dette synes testpilotene - Ryobi Patio Cleaner

En effektiv og praktisk terrasserenser med god ergonomi. Slik kan vi oppsummere inntrykket fra majoriteten av testpilotene som anbefaler Ryobi Terrasserenser. Resultatet med stålbørsten blir svært bra, selv om flere etterspør enda lengre batteritid. Det ses som en fordel at batteriet kan brukes på andre Ryobi-produkter. Les mer om produktet og ta del av flere evalueringer nedenfor.

Ryobi Patio Cleaner image 1 Ryobi Patio Cleaner image 2 Ryobi Patio Cleaner image 3

85 % anbefaler (60 testpiloter)

avatar

God brukervennlig terrasserenser, med gode ergonomiske tilpasninger. Funker best i regnvær, men er heldigvis lett å rengjøre. Stålbørsten er veldig effektiv og det er enkelt å skifte til kosten.

Svein Tore Werstad
avatar

Den er lett og enkel i bruk, den gjør akkurat det den reklamerer for. Og den gjør det med glans. Noe større batteri hadde vært et pluss.

Thomas Grosberghaugen
avatar

Fornøyd med produktet! Enkelt å montere, enda enklere å ta i bruk. Gjere nytten med sine begrensninger. God til store fliser/steiner. Kjem til å bruke den mykje i framtida.

Torgeir S Johannesen

15 % anbefaler ikke (11 testpiloter)

avatar

Du kommer lenger fortere med andre metoder som eks høytrykksspyler.

Monica Kvitle
avatar

Maskinen har noen utfordringer som gjør at en høytrykkspyler klarer jobben raskere og penere. Hvis området er sensitivt for vann så er denne meget bra. Men for høye personer er den lite egnet.

Pål Mortensen

Fra sosiale medier

Hilsen fra Ryobi

Ryobi Patio Cleaner

De nyeste tilskuddene til Ryobi terrasserenser er nettopp kommet, og vi er glade for at du er nysgjerrig og vil gi oss tilbakemelding på Ryobis nye verktøy. Vi ønsker å gjøre livet enklere for alle huseiere som drømmer om rene flater utendørs. Vår terrasserenser er juvelen i sortimentet, og alt du trenger for å holde utendørsflatene rene fra smuss og inngrodd mose. Nå ser vi frem til enda flere opplevelser.

 • Rengjør enkelt mose og ugress mellom fliser og steinbelegning, og gjør rengjøringen til et hyggelig prosjekt i stedet for et slitsomt
 • Slutt på ømme knær, med vår 18 V terrasserenser står du oppreist og arbeider
 • Den medfølgende børsten brukes til effektiv rengjøring av altaner, fliser og oppkjørselen til garasjen
Marcus Fritz, Product Manager, Ryobi
Marcus Fritz

Product Manager, Ryobi