Søk
Roidmi Skaftstøvsugere

Resultat

Roidmi Skaftstøvsugere

En ny generasjon håndholdt støvsuger med magnetisk lading, moppfunksjon og ekstrautstyr for stell av kjæledyr. Høres det ut som noe for deg? Roidmi RS60 kommer med en rekke tilbehør som teleskopmunnstykke, kjæledyrbørste og stelleredskaper samt et madrassmunnstykke. Med moppmunnstykket kan du både støvsuge og vaske gulvet, og fargedisplayet på støvsugeren viser hvor mye batteritid som gjenstår. Les ærlige meninger og erfaringer fra 19 testpiloter som har prøvd støvsugeren.

 • 84% av 19 testpiloter anbefaler Roidmi RS60 Roidmi RS60
 • Produkt Roidmi RS60
 • Oppdragsgiver Roidmi
 • Ordinær pris 6 999 NOK
 • Din pris 2 999 NOK
 • Antall testpiloter 19
 • Antall søkere 2 040
 • Testperiode november 2021

Testen gjennomføres av Smartson på oppdrag av Roidmi der testpilotene får kjøpe produktene til redusert pris. Oppdraget er å omtale produktet i en video, evaluere på utvalgte nettsteder og dele opplevelser via Smartson.

Dette synes testpilotene - Roidmi RS60

RS60 får god omtale fra testpilotene fordi den oppleves som mer stillegående enn forventet, er smidig å håndtere og har mange praktiske funksjoner og munnstykker. Flere testpiloter har erfart at det lekre designet og den lille magnetiske laderen gjør at støvsugeren får stå fremme i hjemmet og ikke trenger å gjemmes vekk. Roidmi RS60 har god batteritid, en tydelig skjerm og bra sugeeffekt – noe som nevnes av familier med både barn og kjæledyr. Testpilotene som ikke anbefaler produktet, mener at RS60 ikke er kraftig nok ved gulvvask, eller ikke suger opp hår fra kjæledyr.

Roidmi RS60 Blog 3 Roidmi RS60 Blog 2 Roidmi RS60 Blog 1

84 % anbefaler (16 testpiloter)

avatar
Fornøyd med produktet, siden den er smidigere enn en vanlig støvsuger. Perfekt med ulike munnstykker som det er lett å sette på. Et stort pluss at man kan øke hastigheten på sugefunksjonen. Lett å tømme beholderen.
Cynthia Kimani
avatar
Veldig bra støvsuger, bra batteritid, fantastisk tilbehør, liten og smidig. Et annet pluss er at den informerer om hvor mange kalorier jeg forbrenner under støvsugingen. Jeg kan virkelig anbefale støvsugeren, og kommer til å bruke den ofte.
Monica Sefastsson
avatar
Støvsugeren har gode tilbehør som virkelig fungerer (har brukt den på bilen, tepper og gulv). Vi har to mellomstore hunder med mye pels, og støvsugeren er full av støv etter en runde. Den suger opp skitt veldig effektivt, og ser bra ut. Den eneste bakdelen er at den bråker en del ved maks effekt, og at batteriet da går tomt ganske fort.
Magnus Andersson

16 % anbefaler ikke (3 testpiloter)

avatar
Hvis du har hund med underpels, så ikke kjøp denne, den stopper hele tiden. Ellers fungerer den bra. Perfekt for kjapp rengjøring, men den kommer ikke til i hjørner. Møbelmunnstykket fungerer supert. Lettkjørt og lett å tømme beholderen.
Eva Blomstrand
avatar
Knappene reagerer treigt, for eksempel når man skal starte og slå av støvsugeren. Batteriet tappes fort, og ikke minst kommer det en høy og plagsom lyd når støvsugeren går.
Marie-Louise Linder
avatar
Den er helt grei og enkel å bruke som en ekstra støvsuger, da den ikke er kraftig nok til å få med alt. Den er liten, smidig, ser bra ut, og jeg likte det magnetiske veggfestet. Vaskefunksjonen fjerner ikke flekker.
Elisabeth Ferrari Eriksen

Hilsen fra Roidmi

Takk for at du vil prøve vår bestselger Roidmi RS60. Vi håper at du nyter den unike opplevelsen dette produktet gir både før, under og etter bruk. Vi håper du liker den uovertrufne designen, estetikken, den kraftfulle rengjøringen og det ulike tilbehøret. Gjør RS60 til en del av hjemmet ditt, slik at du kan dra full nytte av trådløs støvsuging.

 • Prisbelønt design
 • Utmerket driftstid
 • Lett å bruke til alle typer rengjøring
Mikkel Pedersen, Product Manager, Roidmi
Mikkel Pedersen

Product Manager, Roidmi