Søk
Reiser og eventyr med SF Kids

Resultat

Reiser og eventyr med SF Kids

SF Kids har blitt evaluert av familier rundt om i Norden. Mer spesifikt har de evaluert frakoblet-funksjonen som passer for familier på reisefot eller når det ikke er tilgang til Internett. De fleste liker og anbefaler frakoblet-funksjonen ettersom den passer veldig bra på reise og de slipper buffring eller å lete etter wi-fi når barna vil se på film.

  • 88% av 235 testpiloter anbefaler SF Kids
  • Produkt SF Kids
  • Oppdragsgiver SF Kids
  • Ordinær pris 69 NOK
  • Antall testpiloter 235
  • Antall søkere 1 185
  • Testperiode Okt 2019

Testen utføres av Smartson uten omkostninger for testpilotene. Oppdraget er å botanisere blant innholdet i SF Kids-appen, streame Move It og dele forretningsglede og anmeldelser i sosiale medier eller via Smartsons testpilotblogg. Etter testen blir Move It evaluert via et nettskjema og mottar en anbefalingsfaktor.

 

* Hvis du blir valgt som testpilot, vil du motta gratis 3 måneder hos SF Kids. Og etter testen får du 3 måneder hos SF Kids gratis slik at du kan se hva du vil ha hele høsten!

Dette synes testpilotene - SF Kids

I Norge, Sverige og Finland har nå 506 testpiloter prøved alle tjenestene til SF Kids for å teste hvordan de fungerer i frakoblet modus. Mange er enige om at det gjør det lettere å reise med barn og at det passer perfekt når dekningen ikke er helt optimal. De som ikke anbefaler tjenesten, opplevde problemer med appen og overføring mellom app og TV.

Reiser og eventyr med SF Kids image 1 Reiser og eventyr med SF Kids image 2 Reiser og eventyr med SF Kids image 3

88 % anbefaler (206 testpiloter)

avatar

Det er helt trygt og veldig barnevennlig. De gamle TV figurene som vi ofte snakker om er der og som mor får jeg mindre dårlig samvittighet mtp å titte på tlf. Barnet koser seg også mer med SFKids.

Christine Sørflaten-Thuen
avatar

Jeg vil anbefale SF Kids fordi så langt har sønnen min vært veldig fornøyd når han ser på og fordi det er lett å laste ned episoder til bruk offline.

Kiesha Michelle Falchenberg
avatar

En god samling med serier og filmer som barna kjenner igjen fra BarneTV. Enkelt å navigere i app og veldig praktisk at alt innhold er tilgjengelig for nedlasting, slik at vi kan se på uten internett.

Linn Haugsmoen

12 % anbefaler ikke (29 testpiloter)

avatar

Begge barna synes appen var kjedelig, og nektet å bruke den. Dem er vant med Netflix og bruker også YouTube. Desverre likte dem ikke dette.

Tom Arne
avatar

Lite utvalg i forhold til pris. Mye ligger på andre strømmekanaler som vi allerede har.

Tina Larsen
avatar

Litt lite innhold, men innholdet som er der er bra. spiller bare en episode om gangen, neste burde starte automatisk.

Sindre Thorsen

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Kids

Med SF Kids kan du finne igjen filmer og serier fra din egen barndom, samtidig som barna får sine nye favoritter. Vi tilbyr alt fra Astrid Lindgrens elskede figurer til nyere bekjentskap som Peppa Gris og Brannmann Sam. Vi utvider stadig tilbudet vårt, nå senest med spennende lydbøker og e-bøker samt formater som Move It, og nå kan du være med å teste det! Vi er nysgjerrige og gleder oss til å høre hva du synes om tjenesten vår!

  • Trygt miljø designet for barn
  • Stort utvalg av filmer, serier, lydbøker og e-bøker
  • Se offline på alle enheter
SF Kids, Vennene på, SF Kids
SF Kids

Vennene på, SF Kids