Søk
Purina ONE

Resultat

Purina ONE

I løpet av tre uker har katteeiere rundt om i Norden evaluert Purina ONE. 90% anbefaler maten ettersom kattene deres elsker den, og de ser en forbedring i pelsen og humøret. Mens 10% synes det er litt for dyrt ut fra hva man får igjen. 

  • 90% av 656 testpiloter anbefaler Purina ONE
  • Produkt Purina ONE
  • Oppdragsgiver Purina
  • Antall testpiloter 656
  • Antall søkere 5 200
  • Testperiode Okt 2019

Testen utføres av Smartson uten omkostninger for testpilotene. Oppdraget er å teste produktene og dele opplevelser i sosiale kanaler. Etter testen evalueres produktet via et skjema og får en anbefalingsfaktor. Hvis du blir valgt ut, sender vi 2 Purina One-produkter tilpasset katten din. Du bør prøve disse produktene i tre uker og i mellomtiden oppdatere hvordan testen går. 

Dette synes testpilotene - Purina ONE

I løpet av tre uker fikk 900 katteeiere i Sverige, Norge og Finland i oppdrag å teste Purina ONE og så evaluere hva kattene deres syntes. Vi lurte også på om de kunne se noe forandring eller forbedring i humør, pels og energinivå. De testet ett av to produkter, avhengig av kattene deres, hvor ett av produktene var for steriliserte katter og det andre var for eldre katter over 7 år. 90% av testerne var fornøyde med kattematen og sier at kattene deres elsket maten, noen har til og med merket forbedring i energi, noe som er veldig gledelig. De gjenværende kattene var ikke like fornøyde. En del likte ikke smaken, mens andre ikke så noen merkbar forskjell i det hele tatt og da syntes at prisen var for høy. Det var også noen katter som ble dårlige av maten. Men vi kan se at det finnes en generelt positiv innstilling til Purina ONE kattemat for eldre og steriliserte katter.

Purina ONE image 1 Purina ONE image 2 Purina ONE image 3

90 % anbefaler (588 testpiloter)

avatar

Katten min fikk mye mer glattere og glansfull pels samt mer aktiv enn det henne har vært i det siste fikk desverre bare prøvet på den ene katten da det var henne som var i den aldersklassen

Madelen Solberg og katten Sirius
avatar

Ett ord, matglede. Vi slet med at Cita, katten vår, spiste litt dårlig, og det eneste som kunne vekke apetitten var våtfôr. Men, med Purina One spiser hun som aldri før.

Tom Sigurdsen og katten Bamse
avatar

Katten min er helt spinnvill etter denne maten, hun har to forskjellig mat stående, men vil bare ha Purina, og det fine er at dette er for katter +7 år.

Mary Ann Møyholm og katten luna

10 % anbefaler ikke (68 testpiloter)

avatar

Ingen av kattene mine likte maten så veldig. De spiser men ikke gjerne,akkurat nå er det bra fordi de er litt for tykk, men jeg føler meg slem.

Petra Illøkken Burén og katten Frasse
avatar

Er litt usikker om jeg kommer til å anbefale det videre, siden jeg ikke har merket noen vesentlig forskjell på katten.

Katrine Kolltviet og katten lilla
avatar

Utifra hvordan prisene er tror jeg at jeg heller fortsetter med den vi vanligvis bruker. Har ikke vært noe særlig forskjell i verken energi eller pels. Men kattene likte maten godt!

Trine-Lise Olsen og katten Mitchi

Fra sosiale medier

Hilsen fra Purina

Hos Purina er vi opptatt av å lage fôr til dyr som hjelper dem å utvikle seg til voksne, sunne dyr. I mange år har vi utviklet produktene våre for å passe til fasene i kattens liv. Derfor har vi utviklet Purina ONE, som er spesiallaget for å dekke kattens ernæringsbehov, og er tilgjengelig i oppskrifter for både livsfase og livsstil. Det avanserte, skreddersydde kostholdet i Purina ONE betyr at du på bare tre uker kan se en merkbar forskjell i kattens helse.

 

  • God matlyst

  • Høyere energinivå og vitalitet

  • Forbedret fordøyelsen

  • Sunn hud, blank pels og klare øyne

Henrietta Nilsson, Head of Marketing, Purina Nordics
Henrietta Nilsson

Head of Marketing, Purina Nordics