Søk
Purina ONE (2022)

Resultat

Purina ONE (2022)

Nå har 360 katter i Sverige, Norge og Finland prøvd kattematen Purina ONE i 3 uker. Matmor og matfar har hatt i oppdrag å registrere eventuelle forskjeller i appetitt og pels og dele resultatet via bilder og video. 90 % av testpilotene ville etter testen ha anbefalt Purina ONE til en kattevenn.

  • 90% av 360 testpiloter anbefaler Purina ONE
  • Produkt Purina ONE
  • Oppdragsgiver Purina ONE
  • Antall testpiloter 360
  • Antall søkere 4 053
  • Testperiode Okt 2022

Testen ble utført av Smartson på vegne av Purina og var gratis for testpilotene. Oppgaven var å vurdere og dele erfaringer via Smartson og på sosiale medier.

Dette synes testpilotene - Purina ONE

Etter testen velger 90 % å anbefale Purina ONE. Mange matglade katter har deltatt i testen, og de aller fleste tilbakemeldingene handler om at kattene spiser med god appetitt og har fått mykere og mer glansfull pels. Flere kresne katter har etter testen gått over til Purina ONE som fôr. Et par likte riktignok den gamle maten sin bedre, og noen reagerte på innholdet i maten, fikk problemer med magen, og avsluttet derfor testen før tiden.

purina-one-3.jpg purina-one-2.jpg purina-one-1.jpg

90 % anbefaler (323 testpiloter)

avatar
Purina One ble veldig godt likt av begge våre katter. Det er burmesere, og jeg synes også at de ble litt finere i pelsen etter at de startet med Purina One tørrfor.
Bjarte Gravdal
avatar
Jeg anbefaler Purina One fordi jeg har sett hvordan livene til mine katter har endret seg. De er mer aktive og pelsen er sunnere. Kattene mine elsker å spise det. De liker det veldig godt.
Gloria Silva
avatar
Kattene mine virkelig elsket maten, minstemann er veldig sær på tørrforet sitt, men dette gikk ned på høykant.
Wendla Heia

10 % anbefaler ikke (37 testpiloter)

avatar
Kattene mine likte ikke maten.
Tonje Breivik
avatar
Ut i fra hva jeg har lest meg frem til på varedeklarasjon så inneholder denne kornprodukter. Jeg ønsker kornfri mat til mine katter, da korn ikke er naturlig i kattens kosthold.
Vera Kejr
avatar
Katten min likte ikke denne maten . Han så bare på skåla og mjaua høyere og nektet å spise prøvde å gi han denne maten i en hel uke... spiste bare noen få knotter
Jenny Marthinsen

Fra sosiale medier

Hilsen fra Purina ONE

Hei! Så gøy at du (og katten din) er nysgjerrige på Purina ONE. Purina ONE® inneholder spesifikke næringsstoffer, slik som omega 3- og 6-fettsyrer og nødvendige vitaminer og mineraler, som bidrar til sunn hud og blank pels. Et høyt nivå av antioksidanter bidrar også til klare, friske øyne. Vi er veldig nysgjerrige på hvilke resultater du ser etter de tre ukene. Setter katten pris på maten? Merker du noen forskjell på kattens pels, energinivå og appetitt?

  • Høyere energinivå og vitalitet
  • Sunnere fordøyelse sammenlignet med et produkt uten sikori
  • Sunn hud, skinnende pels, klare øyne