Søk
Nestlé økologisk barnemat

Resultat

Nestle økologisk barnemat

Har dere nylig begynt med smaksporsjoner hjemme? Da kan du se hvordan det gikk da foreldre lot sine små barn teste tre sorter av Nestlé økologiske barnematprodukter. Spaghetti bolognese ØKO fra 6- eller 8 måneder samt Min frukt ØKO klemmeposer i tre smaker: Pære, Mango og Eple.

 • Nestlé økologisk barnemat Min Frukt ØKO 100% av 198 testpiloter anbefaler Nestlé økologisk barnemat Min Frukt ØKO
  Min Frukt ØKO
 • Nestlé økologisk barnemat Spaghetti Bolognese ØKO 92% av 184 testpiloter anbefaler Nestlé økologisk barnemat Spaghetti Bolognese ØKO
  Spaghetti Bolognese ØKO
 • Produkt Nestlé økologisk barnemat
 • Oppdragsgiver Nestlé Barnemat
 • Antall testpiloter 184
 • Antall søkere 774
 • Testperiode Okt - des 2017

Min Frukt ØKO

 • Ordinær pris 17,90 NOK
 • Antall testpiloter 198

Spaghetti Bolognese ØKO

 • Ordinær pris 17,90 NOK
 • Antall testpiloter 184

Oppdraget er å prøve Nestlés økologiske barnematprodukter ved å dele opplevelser via Smartson og i sosiale medier samt svare på en evaluering. Det koster ingenting å være testpilot. Opplysningene vi etterspør brukes bare til utvelgelse og utsendelse av produktet. Opplysningene deles ikke med noen tredjepart.

 

Dette synes testpilotene - Min Frukt ØKO

Den kjempegode Min frukt ØKO får toppkarakter av testpilotene! Den smarte og praktiske klemmeposen verdsettes av foreldrene fordi barna kan spise den selv og den er lett å ta med på reise. Ett stort pluss er at produktet er økologisk. Barna spiser også fruktpureen i de tre ulike smakene med stor appetitt. Sluttresultatet blir en virkelig fulltreffer og klemmeposene er verdsatt av både store og små.

Nestle økologisk barnemat image 1 Nestle økologisk barnemat image 2 Nestle økologisk barnemat image 3

100 % anbefaler (198 testpiloter)

avatar

Smoothien elsker alle ungene i huset her. De synes de var kjempe god og personlig syns jeg den ikke var så ille. God på smak!

Victoria Trohaug
avatar

Klemmeposene er en stor favoritt her i hus! Lucas spiser ikke mye generelt men elsker frukt, og disse fra nestle er en av favorittene! Stort pluss at det er økologisk.

Serine Eikjeland
avatar

Veldig bra at frukten er økologisk, smaken er god selv at det er konservering i, dette er noe nytt for meg da jeg har laget mat selv fra bunnen av. Så dette synes jeg virkelig var et bra alternativ.

Eva Solheim

Dette synes testpilotene - Spaghetti Bolognese ØKO

Den økologiske Spaghetti Bolognese fra Nestlé var populær hos testpilotene som var veldig glade i den gode smaken. De likte også lukten og konsistensen til barnematen samt at produktet er økologisk. Testpilotene som ikke likte barnematen opplevde at barna ikke ville spise Spagetti Bolognese. Det blir likevel helt klart en ny favoritt hos de fleste testpilotene.

Nestle økologisk barnemat image 1 Nestle økologisk barnemat image 2 Nestle økologisk barnemat image 3

92 % anbefaler (170 testpiloter)

avatar

God smak og god konsistens. Både jeg og mini synes den smakte godt. Den luktet også godt når vi varmet den.

Linnea Paulsen
avatar

Den var veldig smaksrik og babyen min likte den veldig godt. Man såg ingredienserna å såg hjemmelaget ut, ikke så most som andre merken vi har prøvd.

Stephanie Christensen
avatar

Produktet kvalifiserer på alle punkter, både når det kommer til innhold,smak og mengde pr.glass.Min sønn spiste Bolognese øko med glede.Jeg smakte på produktet selv og forstår godt at det falt i smak.

Ine Norum

8 % anbefaler ikke (14 testpiloter)

avatar

Sønnen min likte ikke det. Måtte sette til ekstra dill, og da spiste han det.

Anna Nguyen
avatar

Lile her likte ikke middagsglaset, men pære og eple gikk ned.

Lene Kathrin Trodal
avatar

Barnet ville ikke ha produktet. Smakte på det,men det falt ikke i smak.

June Aakvik

Fra sosiale medier

Hilsen fra Nestlé Barnemat

Så hyggelig at du er interessert i våre økologiske produkter til barnet ditt! Vår Spaghetti Bolognese EKO er laget etter en smakfull oppskrift som er utviklet for å passe til små mager. Med gode smaker fra tomat, gulrot, pastinakk og krydret med urter. Min Frukt EKO i praktisk klemmepose passer perfekt som en del av barnets første mat. Inneholder bare én økologisk frukt av gangen i en praktisk pose med lukkemekanisme. Lett å ta med i vesken, på utflukt eller når du er på farten – mette barn er glade barn!


MIN FRUKT ØKO
 • Økologisk
 • Barnetilpassede råvarer
 • Uten tilsatt sukker
SPAGETTI BOLOGNESE ØKO
 • Økologisk
 • Barnetilpassede råvarer
 • Full av grønnsaker
Tonje, Ernæringsfysiolog, Nestlé Barnemat
Tonje

Ernæringsfysiolog, Nestlé Barnemat