Søk
Nestlé NAN PRO 4

Resultat

Nestlé NAN PRO 4

Har du et litet sjarmtroll som er 15 måneder eller eldre? Her kan du se hva foreldre i Norge mener om NAN PRO 4, en melkedrikk som kan brukes som del av et variert kosthold fra barnet er 15 måneder.

  • 91% av 160 testpiloter anbefaler Nestlé NAN PRO 4
  • Produkt Nestlé NAN PRO 4
  • Oppdragsgiver Nestlé Barnemat
  • Ordinær pris 99 NOK
  • Antall testpiloter 160
  • Antall søkere 267
  • Testperiode Apr - jun 2017

Oppdraget er å prøve Nestlé NAN PRO 4 ved å dele opplevelser via Smartson og i sosiale medier samt svare på en evaluering. Det koster ingenting å være testpilot. Opplysningene vi etterspør brukes bare til utvelgelse og utsendelse av produktet. Opplysningene deles ikke med noen tredjepart.

 

 

Dette synes testpilotene - Nestlé NAN PRO 4

Vi har gennemgået bedømmelserne fra de testpiloter, som har testet NAN PRO2, og vi kan se, at langt de fleste er meget tilfredse med produktet og ville anbefale det til en ven. Samlet set er der 94 % (178 forældre), som anbefaler det og skriver, at deres barn kunne lide smagen og drak det med stor appetit. Andre ting, som blev fremhævet, var, at det gav lang mæthedsfornemmelse, at indholdet var godt og skånsomt mod maven. Det er kun nogle få (11 personer i alt), som ikke ville anbefale det til andre. Årsagen dertil er, at barnet ikke kunne lide smagen, og at nogle af dem oplevede, at barnet fik ondt i maven. Samlet set er det en rigtig fin bedømmelse fra de forældre, som har deltaget i testen. Nedenfor kan du læse nogle af bedømmelserne og indlæg fra testperioden.

Nestlé NAN PRO 4 image 1 Nestlé NAN PRO 4 image 2 Nestlé NAN PRO 4 image 3

91 % anbefaler (145 testpiloter)

avatar

Mitt barn stoppet med nanmelk bare fordi jeg trodde de ikke hadde til så store barn. Så han har drikker vanlig melk. Når jeg gav nanmelk klarte han ikke å stoppe å drikke den. den virket mer mettende.

Kine Horrigmoe
avatar

Jeg synes produktet har veldig mye bra innhold for mitt barn og hun elsker det! Anbefaler dette virkelig videre!

Viktoria Kotskina
avatar

Veldig enkel å bruke. Kommer med doseringsskje og barnet liker smaken. Forsøkte å gi vanlig H melk etter barnet fylte 1 år, men hun likte ikke smaken og spyttet ut flasken.

Jasmin Taj

9 % anbefaler ikke (15 testpiloter)

avatar

Basert på at min sønn ikkje likte produktet. Han drikk vanlig melk (lett og ekstra lett), men denne falt dessverre ikkje i smak. Kan derfor ikkje anbefale det videre, sjøl om det jo er ein smakssak.

Ingrid Michelsen
avatar

Barnet mitt nektet drikke det. Tok kun en slurk og spyttet det nesten ut igjen. Glad i melk ellers. Men dette slo ikke Ann.

Christine Waadeland
avatar

Vi syns melken blandet seg veldig dårlig ut. Det var alltid klumper med melkepulver i flaskene. Vist vi ser vekk i fra dette var vår sønn fornøyd og koste seg med kveldsflasken.

Juni Meyer

Fra sosiale medier

Hilsen fra Nestlé Barnemat

Vi i Nestlé har utviklet NAN PRO 4 med vår spesielle proteinteknologi. Produktet med våre beste proteiner noensinne har alt barnet ditt behøver for at bygge et sterkt fundament for livet. NAN PRO 4 Melkedrikk er laget for barn fra 15 måneder. Den inneholder jern som bidrar til en normal kognitiv utvikling hos barn, og vitamin D som er viktig for en normal utvikling av barnets skjelett. Nå ser vi frem til å lese omtalene og se bildene deres. Meninger, kunnskap og erfaringer fra engasjerte foreldre betyr mye for oss. 

  • Proteinkvalitet tilpasset barn
  • Beriket med jern och vitamin D
  • Omega 3 & 6
Åsa Paulander, Barnesykepleier og mor, Nestlé Barnemat
Åsa Paulander

Barnesykepleier og mor, Nestlé Barnemat

Flere tester fra Nestlé Barnemat

Flere tester