Søk
MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Resultat

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Venter du barn eller har du nettopp fått barn? MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump lar deg, som navnet antyder, pumpe ut melk både manuelt og elektrisk. Nå hae 46 mødrer i Norden testet MAMs nye brystpumpe med oppdraget å dele deres opplevelser med bilder, omtaler og videoer.

  • 96% av 46 testpiloter anbefaler MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Produkt MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Oppdragsgiver Bambino Mam
  • Ordinær pris 1 699 NOK
  • Antall testpiloter 46
  • Antall søkere 355
  • Testperiode Jan - apr 2019

Testen utføres av Smartson uten kostnad for testpilotene. Som valgt testpilot forventer vi at du tar opp et videoklipp foran kameraet når du tester brystpumpen. Etter testen vurderes produktet via et evalueringsskjema.

Testen ble utført av Smartson på vegne av uten kostnad for testpilotene. Oppgaven har vært å evaluere og dele deres erfaringer via Smartson og i sosiale medier.

Dette synes testpilotene - MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Det er en gjeng med samstemte norske, svenske og danske mødre som gir tommelen opp for Bambino MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump. Det faktum at den har både manuell og elektrisk funksjon er noe de synes er bra, samt at det er enkelt å forstå pumpen. Mange synes også at tilbehøret er flott. De fleste mødre synes den føles bra å bruke, men noen skulle ønske at trakten var transparent og at den kan tas av for rengjøring. De fleste ønsker at den hadde lengre batteritid og en lengre ladeledning.

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 1 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 2 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 3

96 % anbefaler (44 testpiloter)

avatar

Enkel å bruke, lett å ta med seg. Det at den er oppladbar gjør at det er enklere å sette seg godt til rette å slappe av mens man pumper. Selve brysttrakten er mer behagelig en andre jeg har prøvd.

Silje Sætre
avatar

Veldig enkel og behagelig pumpe å bruke. Den er stillegående og effektiv. Fantastisk å kunne bruke både manuell og automatisk pumpe uten store operasjoner. Lettvint, enkelt og effektivt.

Marte Mikalsen
avatar

Produktet inkluderer alt man trenger; ikke bare både manuel og elektrisk pumpe, men også flere tåreflasker og oppbevaringskontainere. Og begge pumper funker behageligt og lett.

Freja Joy Blinn

4 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar

Fikk ikke mye melk, og tok lang tid. For min del hadde håndmalkning vært like effektiv.


LINNEA SÖDERLING
avatar

Mislyktes etter annen bruk. Jeg liker ikke det, det er vanskelig å pumpe.

VETA PIEKE

Fra sosiale medier

Hilsen fra Bambino Mam

Amming har mange gunstige helseeffekter for både mor og barn, men noen ganger kan det være behov for å pumpe ut melk. MAM 2 in 1 Electric & Manual Breast Pump er en kombinert elektrisk og manuell brystpumpe - en enkel og fleksibel løsning uansett hvor du befinner deg! Vi håper at den kan gjøre hverdagen enklere for deg og din familie, og vi gleder oss til å motta bilder og omtaler!

  • Lettlest berøringsskjerm – enkelt å tilpasse pumpingen etter ditt behov
  • Oppladbart batteri – holder opptil 5 timer
  • Enkel håndtering – pump direkte ned i MAM-flasker eller i oppbevaringsboksen Storage Solution
EVELINA ROSÉN, CR- & Content Manager, Bambino Mam
EVELINA ROSÉN

CR- & Content Manager, Bambino Mam