Søk
Logitech MX Vertical Mouse

Resultat

Logitech MX Vertical Mouse

Arbeider du med ergonomi, eller opplever du smerter pga. for mye tid foran datamaskinen? Ta en titt på testen av Logitech MX Vertical som er en ny ergonomisk datamus som ifølge studier reduserer muskelbelastningen med 10%.

  • 97% av 69 testpiloter anbefaler Logitech MX Vertical Mouse Logitech MX Vertical Mouse
  • Produkt Logitech MX Vertical Mouse
  • Oppdragsgiver Logitech
  • Antall testpiloter 69
  • Antall søkere 380
  • Testperiode Apr

Testen gjennomføres av Smartson uten kostnader for testpilotene. Oppgaven er å teste produktene og dele opplevelsene via en felles blogg og i sosiale kanaler, samt fylle ut et evalueringsskjema.

Dette synes testpilotene - Logitech MX Vertical Mouse

Logitech MX Vertical får en klar anbefaling fra testpilotene (97 % anbefaler). En viktig grunn til dette er at produktet virkelig har lindret problemer med spenninger i skuldre og nakke. Den er enkelt å installere og raskt og responsiv å bruke. Designet krever litt tilvenning, og noen opplever den som litt stor, spesielt på reisefot. Alt i alt er dette et interessant produkt for deg som er ute etter en ergonomisk mus for å lindre spenninger i nakken og skuldrene. Under kan du lese noen sluttvurderinger og innlegg fra testen.

Logitech MX Vertical Mouse image 1 Logitech MX Vertical Mouse image 2 Logitech MX Vertical Mouse image 3

97 % anbefaler (67 testpiloter)

avatar

Enkel å installere og lett produkt. Mindre belastning på nakke og skulder.

Tone Meland
avatar

Den sitter godt i hånda, har god batteritid, og reduserer smertene ved bruk av PC over lengre tid. Har også svært gode funksjoner og er enkel å styre via programvaren. Funker like godt på Mac som PC. 

Øystein Kvalø
avatar

Rett og slett utrolig god å ha i hånden. Lett å ta i bruk.

Ellen Klepaker

3 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar

Morsom sak, tar for lang tid å venne seg til den, den ligger «feil» i hånden og skaper irritasjon hos meg. Tok en stund før det ble rett. Foretrekker å bruke tegnebrett på jobb.

Marcus Kronberg
avatar

Produktet oppfyller dessverre ikke mine forventninger. Jeg hadde håpet å få avlastet armene og nakken, det hjalp den dessverre ikke til med. Den er ganske stor og er ikke den beste å ha med på reise.

 
 

Dusan Gocic

Innlegg fra Test Pilots-bloggen

(Sida 1 av 0)

Hilsen fra Logitech

Vi er stolte av å presentere MX Vertical som kombinerer en vitenskapelig utformet design med høy ytelse i vår MX-serie. Musen er utviklet for å redusere muskelbelastningen, redusere trykket på håndleddet og forbedre holdningen. Kunnskap og innsikt fra brukerne er viktig, og vi ser frem til å dele dine ergonomiske opplevelser med MX Vertical.

  • Designet for hånden og føles god å holde i
  • Den unike vertikale vinkelen på 57 ° reduserer trykket på håndleddet
  • Testet og godkjent av ergonomer

Malin Sörensson, Marketing Manager Nordics, Logitech
Malin Sörensson

Marketing Manager Nordics, Logitech