Søk
Leksands Knekkebrød

Resultat

Leksands Knekkebrød

Kan vi få friste med en sprø nyhet? Nå har ca. 200 testpiloter testet og evaluert Leksands Knekkebrød og delt et bilde fra spisebordet. Denne delikate svenske klassikeren består av helt naturlige ingredienser og er lett å spise uten å smule. Kanskje du finner en ny favoritt? Se resultatet her.

 • Leksands Knekkebrød Godt Stekt 98% av 48 testpiloter anbefaler Leksands Knekkebrød Godt Stekt
  Godt Stekt
 • Leksands Knekkebrød Normalt Stekt 96% av 90 testpiloter anbefaler Leksands Knekkebrød Normalt Stekt
  Normalt Stekt
 • Leksands Knekkebrød Økologisk normalt stekt 96% av 26 testpiloter anbefaler Leksands Knekkebrød Økologisk normalt stekt
  Økologisk normalt stekt
 • Leksands Knekkebrød Havre 92% av 24 testpiloter anbefaler Leksands Knekkebrød Havre
  Havre

Fra sosiale medier

Hilsen fra Leksands

Leksands Knekkebrød

Så hyggelig at du er nysgjerrig på knekkebrødet vårt! Alle varianter består av 100 % fullkornsmel, er sunt og godt og har mye fiber som holder magen i orden og blodsukkeret på et jevnt nivå. I bakeriet i Leksand i Sverige har vi bakt knekkebrød etter samme familieoppskrift i nesten hundre år. De kjevles runde med hull i midten, slik at de kan henges til tørk før de deles i de karakteristiske trekantene. Som alltid, baker vi med lokale råvarer og vann fra vår egen kilde. Leksands knekkebrød er det eneste knekkebrødet som du også kan få som godt stekt. Det gir en litt mer kraftig smak som mange har fått som favoritt. Trekantene våre kan også brukes som knekkepizza med saus, pålegg og ost. Det er uendelig muligheter i variasjoner og gode smaker. Vi er veldig spent på din versjon!

 • Kun bakt på mel, gjær, vann fra egen kilde og en klype salt. Ingen tilsetningsstoffer.
 • Kan brukes både med pålegg og som knekkepizza
 • Flere spennende varianter med ulik grad av smak
Hilde Hantveit, Kategorisjef, Leksands
Hilde Hantveit

Kategorisjef, Leksands