Søk
iRobot Roomba i7+

Resultat

iRobot Roomba i7+

På tide med et smartere hjem? Nyheten iRobot Roomba i7+ har robotegenskaper som automatisk tømming av smuss og at den lærer seg hjemmet. Etter at 35 testpiloter i Norge, Sverige og Danmark har testet og evaluert produktet, velger 94% å anbefale det.

 • 94% av 35 testpiloter anbefaler iRobot Roomba i7+
 • Produkt iRobot Roomba i7+
 • Oppdragsgiver iRobot
 • Ordinær pris 13 199 NOK
 • Din pris 6 900 NOK
 • Antall testpiloter 35
 • Antall søkere 1 120
 • Testperiode Mar - apr 2019

Testen er gjennomført av Smartson. Oppdraget har vært å kjøpe produktet til en unik testpilotpris, dele videoer og erfaringer ved å skrive vurderinger på eksterne nettsider og på en felles testpilotblogg/egne sosiale kanaler. Etter testen ble produktene evaluert via et skjema og fikk en anbefalingsfaktor. Bilder, videoer og innhold som deles i testperioden kan også bli delt med iRobot for bruk i digitale kanaler og på annonsesteder.

Dette synes testpilotene - iRobot Roomba i7+

Robotstøvsugeren har blitt en suksess hos de aller fleste testpilotene. Den vurderes å være brukervennlig, enkel å kontrollere via appen, god til å gjøre rent, kommer bra til under sofaer, rundt stolben, over dørstokker mv. og har gjort hverdagen enklere i mange hjem. Den automatiske selvtømmende Clean Base får mye ros, og muligheten for å kartlegge alle rommene i hjemmet og koble støvsugeren til Google Assistance er populært. Årsaken til at noen testpiloter ikke anbefaler støvsugeren er den høye prisen. Oppsummert anbefaler 94 % iRobot Roomba i7+.

94 % rekommenderar (33 testpiloter)

Robotstøvsuger med det mye ekstra. Med Clean Base slipper du å tenke på tømming. For meg er det viktig med Google Assistant tilkobling.

Magne Hatteland

iRoboten kommer til over alt. Under bord, sofa, teppe og mellom/under stoler ved spisebordet. Er et fantastisk produkt som jeg er blitt utrolig glad i. Genialt at den tømmer seg selv når det trengs.

Sølvi Olsen

Jeg anbefaler den fordi appen gjør at en enkelt kan sette i gang støvsuging når en er ute. Den kartlegger huset ditt, og en kan f.eks. be den støvsuge kun stua. Den støvsuger godt.

Eva Berge

6 % anbefaler ikke (2

Produktet er såpass dyrt at man forventer at den rengjør ordentlig. Ligger alltid igjen smuler etter rengjøring og den bruker 45 minutter på 35 kvm. God kvalitet og tøff sak forsvarer ikke prisen.

Henrik Skaug

Fra sosiale medier

Hilsen fra iRobot

Nå er vi hos iRobot stolte over å presentere vår neste nyhet, iRobot Roomba i7+. Vi er veldig spente på hva du vil synes, under har vi laget en oversikt over de viktigste funksjonene til robotstøvsugeren. Vi hos iRobot® har 25 års kompetanse med roboter, og via konstante innovasjoner har vi optimalisert Roomba®-støvsugeren for å hjelpe folk rundt om i verden med å rengjøre gulvene i hjemmet. Hva synes du om det vi har utviklet?

 • Automatisk tømming av smuss – så du kan glemme alt om støvsuging i mange uker
 • Gjør seg kjent med hjemmet, og via appen har du kontroll over hvilke rom som skal rengjøres og når de skal rengjøres
 • Tretrinns premium rengjøringssystem med Dual Multi-Surface gummibørster og 10x sugekraft* som suger opp inngrodd smuss, rusk og dyrehår overalt
*Sammenlignet med Roomba® 600-serien AeroVac™-systemet.
Ida Birgitte Holm, Nordic Product Manager, iRobot
Ida Birgitte Holm

Nordic Product Manager, iRobot