Søk
Filmkveld med Booksmart – SF Anytime

Resultat

Filmkveld med Booksmart – SF Anytime

Testpilotene våre har evaluert filmen Booksmart og har skrevet omtale om hva de synes om tjenesten SF Anytime. Mange setter pris på at de bare betaler for den filmen de ser, og noen har opplevd tekniske problemer. 

  • 91% av 563 testpiloter anbefaler Filmkveld med Booksmart – SF Anytime
  • Produkt Filmkveld med Booksmart – SF Anytime
  • Oppdragsgiver SF Anytime
  • Antall testpiloter 563
  • Antall søkere 1 838
  • Testperiode Okt 2019

Testen gjennomføres av Smartson uten kostnader for testpilotene. Oppdraget går ut på å kjøpe, laste ned og beholde filmen Booksmart, arrangere filmkveld og dele dine meninger om filmen og kjøpefilmfunksjonen. Del din beste filmkveld på sosiale medier, så er du med i trekningen om 50 valgfrie leiefilmer.

 

*Hvis du blir utvalgt som testpilot, får du: 1 stk. verdikode for kjøpefilm til Booksmart, samt 2 stk. verdikoder for leiefilm etter at oppdraget er fullført.

Dette synes testpilotene - Filmkveld med Booksmart – SF Anytime

Testpiloter har samlet seg for å evaluere tjenesten SF Anytime og se filmen Booksmart. En film som mange testpiloter likte, de ga også tjenesten god omtale. Mye på grunn av fleksibiliteten til å lagre filmen på SF Anytime-plattformen, slik at de enkelt kan se den igjen når det passer. Og også fordi de bare betaler for det de vil se og slipper abonnement og bindingstid. 9% av testpilotene er ikke enige i dette og opplevde problemer med at filmen hakket ved avspilling og at filmtekstene hadde dårlig kvalitet.

Filmkveld med Booksmart – SF Anytime image 1 Filmkveld med Booksmart – SF Anytime image 2 Filmkveld med Booksmart – SF Anytime image 3

91 % anbefaler (511 testpiloter)

avatar

Den har godt utvalg av gode og nye filmer til en overkommelig pris. Enkelt å finne fram i appen og holde oversikt i den.

Cathrinka Skaget
avatar

SF anytime er lett å bruke, lett og finne frem på og lett og forstå. Man ser lett forksjellen på kjøpefilmer og leiefilmer og kan selv velge hvilket språk undertekstene skal være på.

CamillA Sørgård
avatar

God tjeneste, med bra utvalg, til greie priser. Enkelt å komme i gang. Tok bare et par minutter med registrering før konto var klar til bruk.

Kjell Bergsen

9 % anbefaler ikke (50 testpiloter)

avatar

Det var ingen app til tjenesten på Apple TV, måtte derfor bruke AirPlay - og da blir det dårlig kvalitet på bildet og lyden blir ute av sync. Avsluttet visningen og så den på liten skjerm på laptop.

Oda Høydal
avatar

Enkelt å registrere seg og kjøpe film, men for høye priser per film

Linda Hagen
avatar

Litt tungvint at du må leie på nett og ikke kan gjøre alt fra appen.

Joo Helena Hansen

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Anytime

Visste du at SF Anytime har Sveriges største utvalg av film og TV-serier? Vi legger til nye filmer hver uke, rett etter at de er blitt vist på kino. Du kan velge mellom å leie eller kjøpe, og du betaler bare for det du vil se. Brukernes mening er svært viktig for oss, og vi synes det er ekstra gøy at du vil være med og dele din opplevelse av tjenesten vår. Her er noe av det vi håper du vil sette pris på:

  • Se de nyeste filmene rett etter at de har gått på kino
  • Betal kun for det du vil se og slipp abonnement eller bindingstid
  • Enkel og rask betaling med kredittkort.
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!, Hilsen oss, SF Anytime
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!

Hilsen oss, SF Anytime