Søk
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Resultat

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

690 testpiloter har sagt sin mening om SF Anytime og 91% anbefaler tjenesten. Filmene har bra kvalitet og leverer god underholdning for hele familien. Mange setter pris på at nye filmer kommer dit rett etter at de har vært vist på kinolerretet. Mens de resterende 9 % velger å ikke anbefale tjenesten, fordi den ligner på tjenester som de allerede bruker til strømming.

  • 91% av 690 testpiloter anbefaler Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Produkt Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Oppdragsgiver SF Anytime
  • Ordinær pris 169 NOK
  • Antall testpiloter 690
  • Testperiode Des 2019

De beste bildene som blir delt i sosiale medier er med i konkurransen om 50 valgfrie leiefilmer. Hvis du blir utvalgt som testpilot, får du: Verdikoden til 1 stk. kjøpefilm verdikode til filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw og 2 stk. verdikoder etter sluttført oppdrag.

Testen utføres av Smartson uten omkostninger for testpilotene. Oppdraget er å teste SF Anytime og se filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw og dele sine opplevelser i sosiale kanaler Etter testen evalueres tjenesten via et skjema og får en anbefalingsfaktor.

Dette synes testpilotene - Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

690 testpiloter har sagt sin mening om SF Anytime, og 91 % anbefaler tjenesten fordi den er enkel og praktisk å bruke. Filmene har bra kvalitet og leverer god underholdning for hele familien. Mange setter pris på at nye filmer kommer dit rett etter at de har vært vist på kinolerretet. Mens de resterende 9 % velger å ikke anbefale tjenesten, fordi den ligner på tjenester som de allerede bruker til strømming. Noen har også opplevd tekniske problemer med å få filmen til å spille av problemfritt og uten avbrudd.

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 1 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 2 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw image 3

91 % anbefaler (625 testpiloter)

avatar

Jeg liker SF Anytime meget godt fordi de har ett godt og oppdatert utvalg, en enkel løsning for å finne det man ønsker å se på, og betalingsløsningen fungerer bra.

Torbjørn Wold-Hansen
avatar

SF anytime er en super side. Selv har jeg for det meste brukt andre strømnings enheter men SF Anytime er å anbefale.

Anders Stubberud
avatar

Väldig spännande strömtjänst med bra utval av filmer. Jag fick dock inte till att använda AirPlay utan var tvungen att spegla skärmen från min iPhone. Borde även finnas en app till Apple-tv.

Emma Käiväräinen

9 % anbefaler ikke (65 testpiloter)

avatar

Tjenestene må bli mer stabil, da filmen stopper opp og bufrer flere ganger. Har aldri hatt problem med viaplay eller Netflix via chromecast.

Silje Bysheim
avatar

De må få bedret casting-funksjonen sin. Ødelegger filmopplevelsen når filmen loader hvert 15min.

Roy Hammer
avatar

Har tidligere testet SF anytime. Synes at det har blitt noe bedre, men kvaliteten er fortsatt ikke helt på topp. Filmen jeg så var god, og tekstet på norsk. Flott.

Maria Gabrielsen

Hilsen fra SF Anytime

Visste du at SF Anytime har Sveriges største utvalg av film og TV-serier? Vi legger til nye filmer hver uke, rett etter at de er blitt vist på kino. Du kan velge mellom å leie eller kjøpe, og du betaler bare for det du vil se. Brukernes mening er svært viktig for oss, og vi synes det er ekstra gøy at du vil være med og dele din opplevelse av tjenesten vår. Her er noe av det vi håper du vil sette pris på:

  • Se de nyeste filmene rett etter at de har gått på kino.
  • Betal kun for det du vil se og slipp abonnement eller bindingstid.
  • Enkel og rask betaling med Swish eller kredittkort.
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!, Hilsen oss, SF Anytime
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!

Hilsen oss, SF Anytime