Søk
Electrolux Well S7

Resultat

Electrolux Well S7

Er det på tide å vaske vinduer? Nå har 94 husholdninger testet Electrolux' nye vindusrenser Well S7 i Norden. Dette batteridrevne rengjøringsverktøyet er utformet for ikke å etterlate striper eller dråper og kan brukes til vindusvask samt rengjøring av harde overflater som dusjkabinetter eller glassbord. Her kan du se videoomtaler og få med deg testpilotenes erfaringer og meninger om produktet. Enjoy!
  • 95% av 94 testpiloter anbefaler Electrolux Well S7

Fra sosiale medier

Hilsen fra Electrolux

Electrolux Well S7
Electrolux Well S7
Electrolux Well S7
Vil du forenkle vindusvaskingen? Electrolux’ nye vindusvasker Well S7 gir deg skinnende resultater, enten du bruker den til vinduer eller harde overflater som fliser og dusjkabinetter. Den etterlater ingen striper eller dråper og kan brukes i alle retninger uten å lekke vann. Well S7 er enkel og praktisk å bruke takket være den kompakte og ergonomiske designen. Som testpilot får du i tillegg til vindusvaskeren et vaskemiddel og en ekstra mikrofiberklut laget for å nå inn hjørner og langs kanter.
  • Perfekt rengjøring – profesjonelle blader i naturgummi sikrer en perfekt rengjøring av både vinduer og andre harde overflater
  • Lang batteritid – rengjør uten avbrudd i opptil 90 minutter med kraftige litiumbatterier
  • Lav lyd – behagelig rengjøring med en av markedets mest stillegående vindusvaskere
Cecilia Westerlund, Marketing Activation Manager, Electrolux
Cecilia Westerlund

Marketing Activation Manager, Electrolux