Søk
Dyson Pure Cool Me

Resultat

Dyson Pure Cool Me

Er ren og kjølig luft viktig for deg? Dyson Pure Cool Me™ er en personlig luftrensende vifte som fjerner alle luftforurensninger der du befinner deg. Det ble full pott for Pure Cool Me™ og 94 prosent av testpilotene som anbefalte produktet.

  • 94% av 53 testpiloter anbefaler Dyson Pure Cool Me
  • Produkt Dyson Pure Cool Me
  • Oppdragsgiver Dyson
  • Antall testpiloter 53
  • Antall søkere 4 790
  • Testperiode Jul - okt 2019

Testen utføres av Smartson. Oppdraget er å kjøpe produktet til en unik testpilotpris, dele dine opplevelser ved å skrive omtaler, dele videoer og opplevelser via en felles testpilotblogg og i sosiale kanaler. Etter testen evalueres produktet via et skjema og får en anbefalingsfaktor.

Dette synes testpilotene - Dyson Pure Cool Me

Testpilotene opplever at Dyson Pure Cool Me avkjøler effektivt og luften kjennes frisk, sier mange. De fleste liker også designen, og det eneste på minussiden som nevnes, er den høye prisen.

Dyson Pure Cool Me image 1 Dyson Pure Cool Me image 2 Dyson Pure Cool Me image 3

94 % anbefaler (50 testpiloter)

avatar

Kjøler ned og gjør luften ordentlig ren. Man kjenner virkelig forskjellen, spesielt når man er allergiker.

Sara Celine Finstad
avatar

Dette er ett utmerket produkt, selv til om produktet er relativt dyrt er dette vært pengene du får igjen for produktet. Meget elegant og stillegående, bra med luft og en god renser. Anbefales!!

Marius Stubberud
avatar

Veldig behagelig lufting, og ikke for kaldt som jeg vært ganske redde for. Renser luft godt. Perfekt til et soverom eller kontor.

Vitalija Kanapeckaite

6 % anbefaler ikke (3 testpiloter)

avatar

Dessverre kommer den til kort på et par viktige elementer. Cool Me er noe villedende ettersom den ikke kjøler noe, foruten den svalende effekten en vanlig vifte gir. Mangel på app med avlesing av luft.

Mats Thorsen
avatar

Merker ikke stor forskjell på denne og en vifte til en brøkdel av prisen.  Den er stilig og stille men for ikke mer luft en andre, kanskje den er bedre i en by der man har mer partikler.

Bjørn Roger Aanesen
avatar

Fin maskin som gjør det mye mer behagelig å sove selv når det er varmt ute. Prisen er litt høy, men hvis den varer i mange år oppveier den prisen.

Desa Desancic

Fra sosiale medier

Hilsen fra Dyson

Takk for din interesse for Dyson Pure Cool Me™. Vår nyhet er laget for å forbedre luftkvaliteten, akkurat der du har behov for det. Vårt filter med aktivt kull og HEPA-glass fanger gasser og 99,95% av ultrafine partikler i luften. Produktet gir deg presis styring over luftflyt, praktisk 70° oscillering og LCD-display som viser hastighet, modus og filterets levetid. Vi håper du vil bli fornøyd og ser frem til å følge dine erfaringer!

  • Svalende, renset luft der du behøver det
  • Rettet luftstrøm via Dyson Core Flow™-teknologi
  • Fjerner gasser og 99,95 % av luftforurensninger
ELENA FADEEVA, Senior Manager Digital Channel, Dyson
ELENA FADEEVA

Senior Manager Digital Channel, Dyson