Søk
Black+Decker BCRMW123 robotgressklipper

Resultat

Black+Decker robotgressklipper

Nå har 12 testpiloter fullført testoppdraget med å prøve robotgressklipperen BCRMW123 fra Black+Decker. Under kan du ta del i erfaringene de gjorde seg under sommerens test.

 • 73% av 12 testpiloter anbefaler Black+Decker BCRMW123 robotgressklipper Black+Decker BCRMW123
 • Produkt Black+Decker BCRMW123 robotgressklipper
 • Oppdragsgiver Black+Decker
 • Ordinær pris 11 490 NOK
 • Din pris 5 100 NOK
 • Antall testpiloter 12
 • Antall søkere 138
 • Testperiode Jul 2021

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Black+Decker, hvor testpilotene fikk kjøpe produktet til redusert pris. Oppdraget var å evaluere og dele erfaringer via Smartson.

Dette synes testpilotene - Black+Decker BCRMW123

Testpilotene mener at robotgressklipperen jevnt over fungerer bra og klipper gresset jevnt. De fleste testpilotene nevner at appen som styrer gressklipperen, er treg, og ikke alltid synkroniseres med gressklipperen. Dette er også årsaken til at enkelte av dem ikke vil anbefale gressklipperen. Bluetooth-forbindelsen er for dårlig, noe som gjør at gressklipperen ikke alltid fungerer feilfritt. BlackDeceker blog 3 BlackDeceker blog 2 BlackDeceker blog 1

73 % anbefaler (7 testpiloter)

avatar
Det er en veldig grei robotklipper, dersom du ikke ønsker de mest avanserte funksjonene. Oppsettet er enkelt og bruksanvisningen er lett å forstå.
Mia Sævarang

27 % anbefaler ikke (5 testpiloter)

avatar
Fikk kun kontakt med gressklipperen ved første gangs bruk, har ikke vært mulig åf å kontakt med gressklipperen med blutooth ved senere anledninger
Jacob Stendal
avatar
For å kunne benytte gressklipperen for areal iht beskrivelse må man kjøpe ekstra kabel fra B+D for kr 5000. Den er krevende å setter opp og må tidvis restartes
Martine Haakanes

Hilsen fra Black+Decker

Len deg tilbake, slapp av og klipp gressplenen med en Black+Decker® robotgressklipper. Vi ser frem til å lese omtalene deres. Blir hagelivet enklere? Blir gressplenen enda flottere å se på? Med GSM-modul og Robot Home for optimal beskyttelse, kan BCRMW123 spores, planlegges og overvåkes med et knappetrykk. Og nå er det enklere enn noensinne å klippe plenen – bare spør Alexa.

 • Flytende klippeaggregat – navigerer over ujevne gressplener og gir et feilfritt sluttresultat. Kapasitet på 700 m2 +/- 20 %.
 • Selvrensende – fjerner gresset fra det nedre dekket, slik at du slipper skittent rengjøringsarbeid. Tilhørende Robot Home beskytter maskinen din mot vær og vind.
 • Robot Connect (GSM/GPS) – styr gressklipperen selv om du ikke er hjemme, og du finner gressklipperen på noen få minutter hvis den skulle bli stjålet.

Pelle Ramberg, Trade Marketing Manager Nordics, Black+Decker
Pelle Ramberg

Trade Marketing Manager Nordics, Black+Decker