Søk
BESPOKE kjøleskap og fryser

Resultat

BESPOKE kjøleskap og fryser

Vil du oppgradere kjøkkenapparatene dine? 25 testpiloter i Norden har testet Samsung BESPOKE kjøleskap og fryser våren 2024. Under testen la de særlig vekt på brukervennlighet, kvalitet, funksjoner og design. Som testpilot fikk de tilbud om å kjøpe BESPOKE kjøleskap og fryser til den angitte prisen i bytte mot ærlige meninger og konstruktive anmeldelser.

 • BESPOKE kombiskap BESPOKE, RR39C76C722/EF, Kjøleskap, 387 l 92% av 25 testpiloter anbefaler BESPOKE kombiskap BESPOKE, RR39C76C722/EF, Kjøleskap, 387 l
  BESPOKE, RR39C76C722/EF, Kjøleskap, 387 l
 • BESPOKE kombiskap BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l 92% av 25 testpiloter anbefaler BESPOKE kombiskap BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l
  BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l
 • Produkt BESPOKE kombiskap
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Antall testpiloter 25
 • Antall søkere 631
 • Testperiode april 2024

BESPOKE, RR39C76C722/EF, Kjøleskap, 387 l

 • Ordinær pris 21 740 NOK
 • Din pris 10 870 NOK
 • Antall testpiloter 25

BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l

 • Ordinær pris 22 990 NOK
 • Din pris 11 495 NOK
 • Antall testpiloter 25

Testen ble utført av Smartson på oppdrag fra Samsung Norden, og testpilotene kunne kjøpe produktet til prisen som oppgis over. Oppgaven var å evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testnettsteder.

Dette synes testpilotene - BESPOKE, RR39C76C722/EF, Kjøleskap, 387 l

Testpilotene er generelt veldig fornøyde med både BESPOKE kjøleskap og fryser. De verdsetter den store kapasiteten, det stilrene designet og den lydløse driften. Kjøleskapet roses for sin effektive kjøling, gode belysning og smarte hyllesystem, mens fryseren fremheves for sine praktiske skuffer og hyller samt innebygd ismaskin. Begge enhetene anses for å være brukervennlige med praktiske funksjoner som app-styring. Noen forbedringsområder inkluderer tydeligere installasjonsinstruksjoner og lettere omhenging av dører samt en lavere pris. Overordnet anbefales produktene sterkt for deres funksjonalitet og design.

bespokefridgefreezer3 bespokefridgefreezer2 bespokefridgefreezer1

92 % anbefaler (23 testpiloter)

avatar
Synes at produktene er virkelig flotte, de var lette å montere og installere. Funksjonen for rask kjøling/frysing når man har pakket inn nye varer er verdsatt!
Paulina Johansson
avatar
Veldig moderne kombinasjon av kjøleskap og frys med elegant overflate i høyglans. Praktiske hyller og skuffer som kan lett justeres.
Egidijus Pelanis
avatar
De fremstår ganske små utvendig, stilrene og kule - og har likevel god plass innvendig. Gøy kvalitet, for temperaturfordeling og svært stillegående.
Marte Bratlie

8 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar
De er altfor dyre sammenlignet med hva man får. Flott utvendig design, men de har blitt ripete.
John Råbom
avatar
Synes de er altfor dyre. Joda, de ser luksuriøse ut og man får "AI"-funksjoner. Men utseendet har den ulempen at fingeravtrykk blir overalt, så de ser likevel bare skitne ut. "AI"-funksjonen og Wifi-tilkoblingen er kanskje kul, men det finnes egentlig ingen reell hensikt med det (den sier at man "sparer" kWh, men ikke hvordan eller hvorfor, og da blir jeg skeptisk). Dører var også ekstremt vanskelige å installere.
Johnny Jussi

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung kitchen 2024

Dette kombiskapet er en del av Samsungs Bespoke-serie, som kjennetegnes av stilrene kombinasjoner og at de enkelt kan tilpasses. Det er størrelsesoptimert med SpaceMax for maksimal utnyttelse av plass, frostfritt, fordeler kulden jevnt og er holdbart og effektivt lenge – det er 20 års garanti på den digitale inverteringsmotoren*. Attpåtil kan du velge en rekke løsninger som gjør at maten holder lenger takket være optimert luftfuktighet og jevnere temperatur. Gjennom å aktivere SmartThings** AI Energy Mode*** minsker energiforbruket sammenlignet med det beregnede månedlige energiforbruket, siden enheten bytter til energisparingsmodus fra et forhåndsinnstilt program. Sjekk produktsidene under for å forsikre deg om at du har plass på kjøkkenet til kombiskapet.


BESPOKE, RR39C76C722/EF, kjøleskap, 387 l

 • Minsker energiforbruket når du aktiverer SmartThings** AI Energy Mode***
 • Større inni, likt utenpå. Hyller som kan trekkes ut.
 • Jevnere temperatur med Metal Cooling


BESPOKE, RZ32B76C622/EF, fryser, 323 l

 • All-Around Cooling og No Frost
 • Metal Cooling-platen holder på kulden, slik at maten holder lenger
 • Minsker energiforbruket når du aktiverer SmartThings** AI Energy Mode***


*Fra 1. juli 2022 gjelder 20 års garanti på reservedeler fra kjøpsdagen. Garantien gjelder bare den nevnte komponenten, den digitale inverteringskompressoren på kjøleskap, som selges innenfor EU, og omfatter ingen andre kostnader, som arbeidskostnader, frakt eller montering.
**Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. Wi-Fi-forbindelse og Samsung-konto kreves.
***Resultatet kan variere avhengig av bruksforholdene og sammenlignet med fabrikkinnstillingene

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester