Søk
Prøv selv og fortell hva du synes

Bli testpilot

Prøv selv og fortell hva du synes

Her inviterer vi deg til å prøve produkter gratis eller til redusert pris – alt fra biler og strømmetjenester til iskrem og den nyeste maskaraen. I bytte mot spennende produkter får du som testpilot i oppdrag å dele dine ærlige meninger. Dessuten kan du også lese hva tusenvis av andre synes om produktet du er nysgjerrig på. Alle aktive tester kan bestilles på smartson.no/bli-testpilot. Hvis du ikke finner noen produkter på siden, betyr det at det er stille på testfabrikken for øyeblikket. 

  • Produkt Varierte produkter fra Smartsons oppdragsgivere
  • Oppdragsgiver Smartson

Skriv inn din e-postadresse nederst på siden for å registrere deg til Smartsons nyhetsbrev og dermed få løpende informasjon om kommende tester.

Testene gjennomføres av Smartson på oppdrag av Smartsons oppdragsgivere der testpilotene kan delta gratis eller kjøpe et produkt til redusert pris. Oppdraget er å evaluere og dele opplevelsene av produktet via Smartson, for eksempel ved å skrive omtaler, dele innlegg i sosiale medier eller lage videoanmeldelser. Detaljer om testpilotoppdraget for den respektive testen presenteres i forbindelse med søknaden.

Hilsen fra Smartson

Så moro at du er nysgjerrig på å oppleve produkter sammen med oss. Hos Smartson finner du alle som elsker hjelpsomme anbefalinger før små og store kjøp skal besluttes. Som testpilot får du ulike oppdrag – for eksempel å skrive en omtale i et webskjema eller på en omtaleside, spille inn en video eller dele et inspirerende innlegg i sosiale medier. Høres det ut som noe du vil bidra med? Med anmeldelsen din blir vi smartere sammen!

  • Prøv spennende produkter
  • Del meningene dine
  • Gjør verden litt smartere med din anbefaling
Prøv selv og fortell hva du synes, , Smartson
Prøv selv og fortell hva du synes

Smartson

Fyll ut skjemaet.