Søk
Hjemmefebruar med SF Kids

Testes nå

Hjemmefebruar med SF Kids

Vi lengter alle etter sol og sommer, men før vi kommer dit, må vi gjennom noen måneder med forkjølelse for de som går i barnehage og på jobb. Ofte må vi foreldre være hjemme med syke barn i februar, og nettopp derfor finnes det nå en test med SF Kids der du får underholdning til både sofakos og bevegelse. Her lover vi latter og spenning som kan hjelpe mot basiller og lette på hosten under forkjølelsen. Nå søker vi 1000 småbarnsfamilier som vil velge blant innholdet og prøve tjenesten helt kostnadsfritt i 3 måneder i løpet av februar. Etter gjennomført oppdrag, som innebærer at du gjør en evaluering og deler på sosiale medier, får du 3 ekstra måneder kostnadsfritt.

  • Produkt SF Kids
  • Oppdragsgiver AB Svensk Filminsdustri
  • Ordinær pris 69 SEK / måned
  • Antall testpiloter 1 000

Testen gjennomføres av Smartson uten kostnader for testpilotene. Oppdraget går ut på å velge blant innholdet i SF Kids-appen og dele dine februarøyeblikk på sosiale medier med omtaler (eller via Smartsons testpilotblogg). Etter testen vurderer du SF Kids ved å fylle ut et nettskjema og gi en anbefaling.


*Hvis du blir valgt ut som testpilot, får du 3 måneder kostnadsfritt på SF Kids, og etter utført oppdrag får du ytterligere 3 måneder kostnadsfritt.

Hilsen fra AB Svensk Filminsdustri

Med SF Kids kan du finne igjen filmer og serier fra din egen barndom, samtidig som barna får sine nye favoritter. Vi tilbyr alt fra Astrid Lindgrens elskede figurer til nyere bekjentskap som Peppa Gris og Brannmann Sam. Vi utvider stadig tilbudet vårt, som også inneholder bevegelsesglede som Move It, og nå kan du være med å teste det! Vi er nysgjerrige og gleder oss til å høre hva du synes om tjenesten vår!
 
• Trygt miljø designet for barn
• Stort utvalg av filmer og serier
• Se offline på alle enheter

SF Kids, Vennene på, SF Kids
SF Kids

Vennene på, SF Kids

Flere tester fra SF Kids

Flere tester