Søk
Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Testes nå

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Oppdraget går ut på å skape en herlig filmkveld med god mat og drikke, og strømme filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Filmen er perfekt på fredagskveld med regnvær. Dessuten får du beholde filmen for å se den flere ganger når du har lyst til det. Oppdraget er å dele filmkvelden og meninger om tjenesten SF Anytime i sosiale medier.

  • Produkt Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
  • Oppdragsgiver SF Anytime
  • Ordinær pris 169 NOK
  • Antall testpiloter 1 000

De beste bildene som blir delt i sosiale medier er med i konkurransen om 50 valgfrie leiefilmer. Hvis du blir utvalgt som testpilot, får du: Verdikoden til 1 stk. kjøpefilm verdikode til filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw og 2 stk. verdikoder etter sluttført oppdrag.

Testen utføres av Smartson uten omkostninger for testpilotene. Oppdraget er å teste SF Anytime og se filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw og dele sine opplevelser i sosiale kanaler Etter testen evalueres tjenesten via et skjema og får en anbefalingsfaktor.

Fra sosiale medier

Hilsen fra SF Anytime

Visste du at SF Anytime har Sveriges største utvalg av film og TV-serier? Vi legger til nye filmer hver uke, rett etter at de er blitt vist på kino. Du kan velge mellom å leie eller kjøpe, og du betaler bare for det du vil se. Brukernes mening er svært viktig for oss, og vi synes det er ekstra gøy at du vil være med og dele din opplevelse av tjenesten vår. Her er noe av det vi håper du vil sette pris på:

  • Se de nyeste filmene rett etter at de har gått på kino.
  • Betal kun for det du vil se og slipp abonnement eller bindingstid.
  • Enkel og rask betaling med Swish eller kredittkort.
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!, Hilsen oss, SF Anytime
HA EN HYGGELIG FILMKVELD!

Hilsen oss, SF Anytime

Flere tester fra SF Anytime

Flere tester