Søk
Bespoke Jet Plus

Resultat

Bespoke Jet Plus

Vurderer du å oppgradere støvsugeren? Nå har 78 nordiske testpiloter prøvd Samsung Bespoke Jet Plus, en stavstøvsuger tilgjengelig i tre forskjellige modellvarianter. Testpilotene ble tilbudt muligheten til å kjøpe produktet til redusert pris i bytte mot å gi ærlige anmeldelser. Resultatet? Stort sett positive anmeldelser og høye karakterer for alle modeller. Les mer nedenfor!

 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA 93% av 14 testpiloter anbefaler Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
  Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA 97% av 30 testpiloter anbefaler Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
  Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA 94% av 34 testpiloter anbefaler Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
  Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
 • Produkt Bespoke Jet Plus
 • Oppdragsgiver Samsung Norden
 • Antall testpiloter 34
 • Antall søkere 2 293
 • Testperiode februar 2024

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

 • Ordinær pris 12 240 NOK
 • Din pris 6 120 NOK
 • Antall testpiloter 14

Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA

 • Ordinær pris 13 240 NOK
 • Din pris 6 620 NOK
 • Antall testpiloter 30

Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

 • Ordinær pris 13 740 NOK
 • Din pris 6 870 NOK
 • Antall testpiloter 34

Det som skiller modellene fra hverandre, er tilbehøret som følger med. Du finner mer informasjon om det forskjellige tilbehøret på Samsungs hjemmeside.

Testen ble gjennomført av Smartson på vegne av Samsung Norden, hvor testpilotene kunne kjøpe produktene til ovennevnte pris. Oppgaven gikk ut på å evaluere og dele opplevelsene via Smartson, Samsung og andre anmeldelsessider.

Dette synes testpilotene - Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

Testpiloter fra hele Norden roser Bespoke Jet Plus Complete for dets stilrene design og kraftfulde sugeevne. Støvsugeren beskrives som alsidig og håndterer dyrehår med lethed samt fungerer fremragende på forskellige gulvtyper. Dens ledningsfrie konstruktion og lange batteritid får særligt ros, hvilket gør den til en favorit i mange hjem. Selvom nogle brugere mener, at prisen er i den høje ende, anbefales den varmt for sin ydeevne. Nogle nævner dog, at støvsugeren kan være støjende og at hår undertiden ikke tømmes helt.

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 2 White Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 1 White Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 3 White

93 % anbefaler (13 testpiloter)

avatar
Let og enkel støvsuger med flere gode positioner! Fantastisk til brug i trapper og smalle rum. Jeg kan også forestille mig, at den vil fungere glimrende til at støvsuge bilen. Lidt hår sætter sig fast i selve cylinderen som ikke suges ud ved tømning. Har du både kat, hund og små børn, vil støvsugning være en del af det.
MATILDA KÄLLAREHOLM
avatar
Effektiv og kraftfuld støvsuger. Fungerer godt på plystæpper og kattehår. Nem tømning af beholderen. Nem at bruge og manøvrere. Til større huse anbefales modellen, der kommer med et ekstra batteri.
CARINA LAMO
avatar
Støvsugerens sugekraft var virkelig behageligt overraskende, alle hår kommer ubesværet ud af tæpper og hjørner. Støvsugeren er desuden smuk og skal ikke gemmes i et skab.
MILMA AINASOJA

7 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Jeg synes den er tung og klodset. Det er for dyrt til ikke at være mere tilfreds.
CAMILLA ANDERSSON

Dette synes testpilotene - Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra imponerer med sitt elegante design og høye ytelse, og er spesielt verdsatt for sin letthet og effektivitet. Med en batteritid som strekker til å rengjøre store flater og en teleskopisk stav som gjør bruken smidig, har denne modellen blitt en favoritt i hjem med kjæledyr. Til tross for sin høyere pris, som noen kunder mener er for høy i forhold til normalprisen, får støvsugeren ros for sin holdbarhet og kraftige sugeevne. Den stilige ladestasjonen og den enkle tømmefunksjonen tilfører ekstra verdi.

Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA -1 Green Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA - 2 Green Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA - 3 Green

97 % anbefaler (29 testpiloter)

avatar
En veldig god støvsuger som både er praktisk og har et stilig design. Veldig fornøyd med at basen både tømmer skitt og lader.
KRISTINE LEIDLAND
avatar
Dette er virkelig en støvsuger som har alt. Motoren er kraftig nok til å håndtere alle typer skitt som mine to barn, tre hunder og to katter trekker inn. Og samtidig er den fleksibel nok til å gjøre rengjøring morsom! Dysen for kjæledyrverktøy redder sofaene våre, og jeg elsker tilbehørsstasjonen.
Moa Larsson
avatar
Den er effektiv, har bedre sug enn min vanlige støvsuger, bra at du kan velge hvordan du vil tømme, enkel å rengjøre og fin. Det hadde imidlertid vært bra om du åpnet fronten i stedet for baksiden når du bytter veske.
Monica Rörvik

3 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Selve støvsugeren er fantastisk og enkel å håndtere. Jeg har imidlertid hatt problemer med selve håndstøvsugeren da den ikke suger som beskrivelsen sier. Vil fortsette å rapportere feilen og se hva som skjer etter det.
Malin Backner

Dette synes testpilotene - Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra imponerer med sitt elegante design og høye ytelse, og er spesielt verdsatt for sin letthet og effektivitet. Med en batteritid som strekker til å rengjøre store flater og en teleskopisk stav som gjør bruken smidig, har denne modellen blitt en favoritt i hjem med kjæledyr. Til tross for sin høyere pris, som noen kunder mener er for høy i forhold til normalprisen, får støvsugeren ros for sin holdbarhet og kraftige sugeevne. Den stilige ladestasjonen og den enkle tømmefunksjonen tilfører ekstra verdi.

Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 1 Blue Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 2 Blue Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 3 Blue

94 % anbefaler (32 testpiloter)

avatar
Støvsugeren er veldig kraftig og enkel å bruke. Den er stillegående og tar opp for eksempel småstein som min forrige stavstøvsuger nettopp rullet rundt på gulvet. Tømmefunksjonen er fantastisk! Du trenger ikke rote med hendene når du tømmer beholderen. Jeg anbefaler støvsugeren til alle som har råd.
JENNI NIKKILÄ
avatar
Dette er den beste støvsugeren jeg noen gang har prøvd, den er også så lett og fleksibel. Med mange flotte funksjoner som jeg ikke fant jeg trengte, men som jeg aldri vil leve uten igjen.
ANJA PEDERSEN
avatar
Denne støvsugeren er enestående på mange måter. Dens eksepsjonelle sugekraft, sterke motor og hygieniske tømmesystem gjør den til et virkelig imponerende produkt. Selv om det er noen mindre feil, oppveier fordelene mye, og jeg vil anbefale denne støvsugeren på det sterkeste.
SIGURD ANDREASSON

6 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar
Ikke verdt pengene og ikke veldig brukervennlig.
MADELEINE RASMUSSEN
avatar
Personlig følte jeg at den ikke hadde nok kraft da jeg brukte den myke teleskopbørsten til å støvsuge støv fra vanskelig tilgjengelige steder. Batterilevetiden med to batterier er imponerende ved middels kraft. Det runde moppehodet imponerte meg ikke. Jeg skulle ønske den også kunne suge til seg vann når du tørker gulvet. Støvbeholderen fungerer utmerket, raskt og rent. I begynnelsen etterlot støvsugeren ren og frisk luft. Men etter to uker med daglig bruk og rengjøring hver dag, begynte det å komme en ubehagelig lukt fra luftuttaket. Munnstykket for å plukke opp dyrehår fungerer også utmerket og samler alt godt. Generelt er ikke støvsugeren mye forskjellig fra tidligere modeller, men den er mye dyrere. Jeg har noen spørsmål og ønsker noen forbedringer.
TATIANA VOROBIEVA

Hilsen fra Samsung Norden

Bespoke Jet Plus

Som produsent av Bespoke Jet Plus-serien er vi opptatt av å få innsikt fra våre testpiloter, slik at vi stadig kan forbedre produktene. Støvsugerne våre er kjent for å være brukervennlige og ha stor sugekraft. De veier lite, har et ergonomisk design, og støvbeholderen har en praktisk automatisk tømmefunksjon. Alle modellene har All-in-one Clean Station, som gjør det enklere å lade, bruke og tømme produktet. Den avanserte digitale invertermotoren, som gir opptil 210 W sugekraft*, gjør at alle kriker og kroker av hjemmet kan støvsuges effektivt. Det kraftige batteriet gir opptil en times uavbrutt bruk**.

*Basert på interne tester i samsvar med standarden IEC 62885-2 CL.5.8. Måles ved innløpet til det ikke-motoriserte verktøyet når støvbeholderen er tom, med Jet Mode aktivert og et fulladet batteri. Resultatene kan variere avhengig av faktisk bruk.

** Den angitte batteritiden gjelder ved bruk av et høykapasitetsbatteri (2200 mA) og det laveste effektnivået med et ikke-motorisert munnstykke. Resultatene kan variere avhengig av faktisk bruk.Klikk på hvert produkt for å lese mer om modellen hos Samsung.

Flere tester fra Samsung Norden

Flere tester