Søk
iRobot Roomba i7+

Bli testpilot

iRobot Roomba i7+

Tid for et smartere hjem? Nyheten iRobot Roomba i7+ har robotegenskaper som automatisk tømming av smuss og at den gjør seg kjent med hjemmet. Hvis dette er noe for din familie, kan du nå søke om å få kjøpe støvsugeren til en unik testpilotpris, kr 6900. Det viktige oppdraget for deg som blir den heldige eieren av en av de 60 tilgjengelige robotstøvsugerne, blir å spille inn en kort vlogg (video + blogg) der du omtaler Roomba i7+.

Søk innen 26 mars

Hilsen fra iRobot

Nå er vi hos iRobot stolte over å presentere vår neste nyhet, iRobot Roomba i7+. Vi er veldig spente på hva du vil synes, under har vi laget en oversikt over de viktigste funksjonene til robotstøvsugeren. Vi hos iRobot® har 25 års kompetanse med roboter, og via konstante innovasjoner har vi optimalisert Roomba®-støvsugeren for å hjelpe folk rundt om i verden med å rengjøre gulvene i hjemmet. Hva synes du om det vi har utviklet?

  • Automatisk tømming av smuss – så du kan glemme alt om støvsuging i mange uker
  • Gjør seg kjent med hjemmet, og via appen har du kontroll over hvilke rom som skal rengjøres og når de skal rengjøres
  • Tretrinns premium rengjøringssystem med Dual Multi-Surface gummibørster og 10x sugekraft* som suger opp inngrodd smuss, rusk og dyrehår overalt
*Sammenlignet med Roomba® 600-serien AeroVac™-systemet.
Ida Birgitte Holm, Nordic Product Manager, iRobot
Ida Birgitte Holm

Nordic Product Manager, iRobot

Søk innen 26 mars

Fyll ut skjemaet.